Zdravim
Zaujimali by ma vase skusenosti v jednej veci. Na svojej 112, ked to dam na zdvihak, a tocim prednymi kolesami, tak mi to na oboch stranach v istom bode trochu brzdi ... z toho usudzujem, ze su asi trochu pokrivene brzdove kotuce (alebo cele to koleso, na ktore sa montuje disk) ... je to uplne bezne alebo by som s tym mal ist do servisu narovnat to???
Pri beznej jazde (do 100 km/h) nemam ziaden problem, ked idem okolo 100, tak mi trochu trasie volant (na plechovych diskoch). Ked som mal ale toto leto prvy krat hlinikove, tak sa to roztriaslo poriadne od kolies (predpokladam, ze to preto, lebo hlinikove su pruznejsie, takze na plechove to az tak velmi neposobi) ... takisto citim podobne rusive trasenie pri intenzivnejsom brzdeni z vyssich rychlosti - vtedy v brzdovom pedaly ...
mate s tym skusenosti??? je velmi nutne riesit to v servise, ked mi to pri plechovych diskoch nesposobuje skoro ziadne problemy (ale pri hlinikovych riadne - zvazujem ze ich predam kvoli tomu)
co si o tom myslite?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ak ma niekto nepochopil, co presne myslim, rad to konkretne objasnim, len chcem vediet, co by ste robili na mojom mieste ... ci to riesit a ak to riesit, ci jednoznacne cez znackovy (a teda drahsi) lada servis alebo to vedia dat dokopy aj taki "dedinski" mechanici?
vopúred dik za reakcie
VAZ 2112, r.v. 2004, 1499 cm3, 66,7 KW, 16 V