![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
No, vždy je důvod se bát. Já být technikem na STK tak takové auto neprojdemayo456 píše:no vidis Michal a si sa tolko bal![]()
No pozri. Tvoja lada ma takmer 40 rokov takze ma pravo na nejaku chybicku ci uz vo vzhlade alebo v motorickych veciach. Sice je pravda ze aj ja som mal trosku obavy pred STK pri tej mojej Lade 2101 ale ked sa o auto staras s nazis sa ot udrzat v dobrom stave tak nie je problemMichal Pokorný píše:No, vždy je důvod se bát. Já být technikem na STK tak takové auto neprojdemayo456 píše:no vidis Michal a si sa tolko bal![]()
Zajímavé, že je zaujaly ty zachovalejší části vozu a ty horší byly tak nějak přehlédnuty. Když jsem konstatoval, že se stavem vozu (přesněji řečeno s jeho vzhledem) sám nejsem spokojen, tak mi technik odvětil, co prý bych chtěl, že je to přeci už dědeček.
Tak jsem řekl, že bych chtěl, aby to vypadalo, tak jak to vypadalo, když to ještě dědeček nebyl.
Prý jsem moc náročný.
No, ale hlavní je výsledek - prošlo to. Další nervák opět za dva roky
A právě v této věci zrovna nemám čisté svědomí.mayo456 píše:ale ked sa o auto staras s nazis sa ot udrzat v dobrom stave
Ale to bych třeba i rád, ovšem na letošní sraz se na 99% nedostanu. A já se s tím autem bojím zajet i za hranice okresu a ty by si mě hnal takovou dálkuHurikán píše:Jo a když už jsi dědouška takhle krásně probral, nechtěl bys ho přivést na sraz? Vždyť to máš realitvně kousek. Co???
moje 2101 není z blízka tolik fotogenickámayo456 píše:fotky su pekne len skoda ze si auto fotil z takej dialky
tady http://mapy.cz/#mm=FP@x=132446520@y=137552056@z=17 (přibližně uprostřed)Hurikán píše:Kdepak tahle benzinka je?
Obsadil jsem neobsazené nádraží resp. dnes pouhou zastávku....... jakou ? Hádej - je tam zámekHurikán píše:koukám, že jsi se Stařečkem taktéž "obsadil" nějaké nádražíčko. Jen nemůžu přečíst jeho název