Jiryho 01
Moderátor: Moderátoři
- George DeLorean
Wenca084: dekuji
Matas: dekuji jj s temi blastniky a jinymi puchyrky to vidim stejne , auticko uz taky neco pamatuje tak tam par zavad jeste je ted me nejvic trapi ekodan u prepisu a zaroven to ze me jde malinko olej :(
George DeLorean: ahoj diky za privitani dekuji za pochvalu... tak nejak se snazim aby to vypadalo k svetu O:-)
nasel jsem jeste jednu fotku z dnesni opravarenske akce O:-) http://img717.imageshack.us/img717/2146 ... 10002h.jpg
Matas: dekuji jj s temi blastniky a jinymi puchyrky to vidim stejne , auticko uz taky neco pamatuje tak tam par zavad jeste je ted me nejvic trapi ekodan u prepisu a zaroven to ze me jde malinko olej :(
George DeLorean: ahoj diky za privitani dekuji za pochvalu... tak nejak se snazim aby to vypadalo k svetu O:-)
nasel jsem jeste jednu fotku z dnesni opravarenske akce O:-) http://img717.imageshack.us/img717/2146 ... 10002h.jpg
taktiez sa pripajam ku gratulacii pan kolega vsimol som si ze nalavo mas tri prepinace a to svetla pristrojovka ale od coho mas treti? ja mam len dva
Inak nevies v ktorom mesiaci to bolo vyrobene resp. uvedene prvy krat do provozu?
Co sa tyka zrkadiel myslim ze sa montovali stale len na lavu strana. Prava väcsinou zvykla byt domontovana majitelom tej ktorej 2101.
Inak nevies v ktorom mesiaci to bolo vyrobene resp. uvedene prvy krat do provozu?
Co sa tyka zrkadiel myslim ze sa montovali stale len na lavu strana. Prava väcsinou zvykla byt domontovana majitelom tej ktorej 2101.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Bohy: dekuji, tak plany jsou zatim spis smerovany k funkcnosti, chci mit auto 100% mechanicky v poradku, nadale zbavit se tech puchyrku, sjednotit barvu ( predni blatniky) a jinak zatim sam nevim, auto se mi moc libi v serii lae na druhou stranu par vychytavkam bych se nebranil Zrcatko ke spolujezdci bylo dodano v den kdy jsem auto koupil tudiz 1.3. 10 z vyroby urcite nebylo :´P
mayo456: dekuji kolego s prepinaci je to nasledujici... z leva: svetla, osvetelni pristrojovky a mlhovka v technicaku je prvni registrace uvedena 17.6. 1980 a koupeno bylo v mototechne v Praze presneji na harfe
mayo456: dekuji kolego s prepinaci je to nasledujici... z leva: svetla, osvetelni pristrojovky a mlhovka v technicaku je prvni registrace uvedena 17.6. 1980 a koupeno bylo v mototechne v Praze presneji na harfe
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Páčkou u volantu se to řešilo cca od roku 1978, 1979 Je to novější a pokrokovější řešení. Hlavně teda elektrickej ostřikovač je na tom to nejlepší
Do tý doby měly jedničky (a dvojky) dvojpáčku, mačkátko na ostřikovač (na palubce, trojky ho měly na podběhu na nohu) a knoflík (trojpolohovej) na stěrače. Potom nastoupila trojpáčka se ovládáním stěračů a ostřikovače, na palubce zůstaly jenom 2 knoflíky.
Do tý doby měly jedničky (a dvojky) dvojpáčku, mačkátko na ostřikovač (na palubce, trojky ho měly na podběhu na nohu) a knoflík (trojpolohovej) na stěrače. Potom nastoupila trojpáčka se ovládáním stěračů a ostřikovače, na palubce zůstaly jenom 2 knoflíky.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Laďuša: diky za vysvetleni uz to tak nejak chapu ten system, takze ja mam tedy to pokrokovejsi jak jsi to oznacil s tim ze na pacce mam jak polohy steracu tak ostrikovac a nalevo od volantu mam tedy ty prepinace s tim ze tam mam jeden navic a to na tu mlhovku i kdyz jak na to koukam tak nevim jestli je to origo nebo jestli predchudce dodelaval....
Jiry31, Ono 01 je celkem dost ale většinou jsou v garážích, tady v okolí vím asi o třech kusech v perfektním stavu, majteli jsou starší pánové co autem jezdí jen o víkendu, za pěkného počasí a hlavně pro radost. Moje 01 je tet zrovna v dosti zuboženém stavu protože ji chystám na lak, takže interiér, exteriér, boční okna...prostě skoro všechno je pryč.
Ještě dodám k vypínačům, že já je mám těsně u sebe jakoby v jednom bloku, narozdíl od tvích jakoby samostatných.
Ještě dodám k vypínačům, že já je mám těsně u sebe jakoby v jednom bloku, narozdíl od tvích jakoby samostatných.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou