Jsem téhož názoru. Po mně před dvěma lety šli Pražáci za 137 km/h.zelvotron píše:tak jestli je ta rychlost tachometrická, tak jo, za 150 real tě obvykle už sestřelí.
Petice za 160ku na dalnicich
Moderátor: Moderátoři
Těžko říct.V pátek sem spěchal na moravu po D1 a proletěl jsem cca 176 km/h kolem policejního transportera(nehodovka) a ani si mě nevšimli.Otázka je,co se mnou taky můžou dělat bez prokazatelného přestupku(pochybuju,že v tom maj radar a i kdyby,že by mě stihly změřit).Maysner píše:pred dvema lety mozna. dnes toleruji do 150ky. podle gps jsem ve 148 apod objizdel uz nekolik policejnich aut, i passat
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas vice stesti nez rozumu a jeste se tim chlubis. Ale neboj, na kazdeho se vari voda.Maysner píše:pred dvema lety mozna. dnes toleruji do 150ky. podle gps jsem ve 148 apod objizdel uz nekolik policejnich aut, i passat
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- autobazareliska
největší hovada jsou v natuněnejch stodvácách, fáčkách, žigulíkách, golfech a podobnejch hrůzách bez vejfuku, který jsou nebezpečný okolí i v padesátce !! Za nimi následují husťáci co přesedli z plečky podobného ražení do normálního auta a mají pocit že jsou krály silnic - ty vídáte denně ve zprávách omotaný kolem stromů. Pár jedinců bude jezdit jak debilové ať bude na dálnicích maximálka 90 nebo 160.
Nevidim na 160 nic špatnýho, jsem zásadně pro !!!
Podotýkám že poslední léta jezdím s 60ti koňovými diesely průměrně stovkou - takže je pro mě legalizace vyšší rychlosti naprosto zbytečná....
Nevidim na 160 nic špatnýho, jsem zásadně pro !!!
Podotýkám že poslední léta jezdím s 60ti koňovými diesely průměrně stovkou - takže je pro mě legalizace vyšší rychlosti naprosto zbytečná....
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud nema clovek co ztratit, tak je mu to evidentne jedno...Marek píše: Proboha, já mám čím dál větší dojem, že mnozí pořád nechápete závažnost situace !!!
Po dalnici jezdim denne a pokud bych 160kou mel usetrit celou minutu casu, pak mi to za to riziko rozhodne nestoji...nekomu ale asi ano
Jelikoz sem zazil dost neprijemnych situaci na dalnici i v beznych rychlostech - nedovedu si predstavit, ze by ti psychopati jezdili o dalsich 30km/h rychleji...navic tim nic moc nenaspechaji. Jestli jedu do prace stylem tak tam dojedu trebas za 25minut a pokud jedu podle predpisu, pak tam sem za 22 minut.
Samozrejme take nedodrzuji uplne striktne predepsane rychlosti(zejmena s vozikem ne) ale za cely zivot mne zmerili jen jednou a to loni na okresce 115 ale to byl motorkar (podpasovka, kdo by to cekal). Ve vesnicich se ale snazim jezdit predpisove (opet ale na vyjezdech a vjezdech, kde baraky zacinaji 200metru za znackou brzdim motorem tak tam vjedu treba 70). Nechapu, proc nekdo ma potrebu jezdit 160km/h (i kdyz na to trebas ma auto ale to neni vsechno). Vzdyt uspora casu je minimalni
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Já nechápu co vlastně ještě chcete,kromě německa není nikde více než 130 myslím,a to ani v usa,a to na západě je nehodovost menší,vemte si že v norsku je na dálnici 90...
Když ve 160 narazím do zajíce/heveru/větve tak to mě jako ono bávo či meďák ochrání jo?.Fyzikální zákony platí furt stejně,rychlost nejde zvyšovat do nekonečna,bohužel
Radši si vždy vzpomenu na Nory,jedoucí 90...
Když ve 160 narazím do zajíce/heveru/větve tak to mě jako ono bávo či meďák ochrání jo?.Fyzikální zákony platí furt stejně,rychlost nejde zvyšovat do nekonečna,bohužel
Radši si vždy vzpomenu na Nory,jedoucí 90...
-
- Kontaktovat uživatele:
njn, jenze to nevysvetlis vsem...nekdo to proste nechape. Je vcelku jedno co to je za auto - dost aut dosahuje rychlosti pres 200km/h jak nic...nebylo by lepsi si zajet zazavodit na okruh, kde jsou i souperi? V beznem provozu mne nezajima zavodnik co zavodi sam se sebou a je mu jedno jestli dojede nebo ne...Veverka píše:Když ve 160 narazím do zajíce/heveru/větve tak to mě jako ono bávo či meďák ochrání jo?.Fyzikální zákony platí furt stejně,rychlost nejde zvyšovat do nekonečna,bohužel
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna v sobotu jsem mluvil s manželem sestry nevlastního švagra, který byl za prací v Austrálii a tam mají 110 km/h. A dojížděl za prací 250 km denně. Jsem se ho ptal, jak jsou na tom auistralani s dodržováním rychlosti - odpověď zněla: problém s tím nemají ... nikdo si tam prostě nedovolí jet více než stanovených 110.Veverka píše: ... kromě německa není nikde více než 130 myslím,a to ani v usa ...
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Lada Rider
Já hlasuji NE ! Jezdím deně a tuším co by nastalo .
Jet rychle není takový problém , stačí mít málo strachových buněk najít poslední kvalt a plyn držet na podlaze . To ale není umění .
Jet rychle není takový problém , stačí mít málo strachových buněk najít poslední kvalt a plyn držet na podlaze . To ale není umění .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Nenechte se vysmát, toleruje se zhruba 10 km/h, takže nad 140 už to můžou teoreticky sbírat, když budou chtít.
Ty průjezdy kolem poldů... to se nedá brát jako směrodatné, páč oni nechají kolikrát bez povšimnutí i přechody, blinkry, červené (to už méně). Záleží, co zrovna mají na práci (nebo na flákání), jestli se jim vyplatí chytat strejdu co jel o 15 rychlejc, než oni, nebo jestli radši dodělaj to, kam skutečně jedou.
Větší tolerance asi bude u těch poměrových úseků měření. Tam bude tak 20 na okruhu a 10-15 ve městě, jinak by jim z toho denně chodily balíky fotek. Už takhle nestíhaj řešit to málo, co se na silnicích měří, protože řidiči u nás, to je banda hovad.
Ty průjezdy kolem poldů... to se nedá brát jako směrodatné, páč oni nechají kolikrát bez povšimnutí i přechody, blinkry, červené (to už méně). Záleží, co zrovna mají na práci (nebo na flákání), jestli se jim vyplatí chytat strejdu co jel o 15 rychlejc, než oni, nebo jestli radši dodělaj to, kam skutečně jedou.
Větší tolerance asi bude u těch poměrových úseků měření. Tam bude tak 20 na okruhu a 10-15 ve městě, jinak by jim z toho denně chodily balíky fotek. Už takhle nestíhaj řešit to málo, co se na silnicích měří, protože řidiči u nás, to je banda hovad.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno