Hydroštely
Moderátor: Moderátoři
Hydroštely
Jak odpojím hydraulické štelování od vlastního světla? Tuším že je to něco jako bajonet. Vycvaknu tu zarážku, a pak se to snažím vykroutit, ale pořád to tam drží. Prý to často praská a já bych to nerad ulomil.
- Kalasnikov
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje jeden píst
Nevíte někdo jak se to dá rozumně spravit když jeden píst se pohybuje tak asi jen par milimetrů - rozhodně mnohém miň než ten druhý?
Lada = Loud And Drifting Able
Medved = Muj Este Div Vitalni jEDinec
Medved = Muj Este Div Vitalni jEDinec
Opravit to lze ale je na zvážení jestli se to vyplatí , hlavně vzhledem k ceně nového versus čas strávený opravou .
Po opravě 10 let bez problému .
Dnes bych to ale předělal na elektrické .
V systému je pouze čistý glikol za normálního tlaku . K opravě není třeba žádné důmyslné zařízení . Svěrák , kleště , fridex a pochopit jak systém funguje .Yellow01 píše:Já myslím, že to opravit doopravdy nejde, protože pokud se nepletu, je to soustava vakuově uzavřených hadic, což doma nijak znova neuděláš
Po opravě 10 let bez problému .
Dnes bych to ale předělal na elektrické .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
nejlepsi opravou bych nazval vymenu za elektricky motorky a predelani naklapeni na elektriku. uz treti stk na felicii to nastavovani nefunguje a vzdy rekli ze se na to muzu vysrat, do roka je to prazdny, ze jediny funkcni reseni je prave predelavka
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Někde jsem to tu už psal, než to tam namontuješ, omotej konce trubiček gumovou samovulkanizační páskou+izolačkou, nebo aspoň tou izolačkou-předem nataženou. Mám silný pocit, že to trochu prodlužuje život té věci. ...Možná....
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.