OpenTTD a Transport Tycoon (de luxe)...
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
S radostí. Nejlepší bude, když si to rovnou stáhneš a začneš hrát, pokec, to neni onoEMI píše:sakra Láďo o tej hře mi někdy budeš muset říct víc. Líbí se mi to
A jelikož zájem o čs. set je velikej, já sem rovnou přikliknu odkaz:
Čs. lokomotivy, motoráky, osobní vozy (ČSD set): http://tycoonez.com/?id=151
A eště několik pěkných:
Čs. návěstidla: http://tycoonez.com/?id=41
Čs. koleje: http://tycoonez.com/?id=21
Čs. trakční vedení: http://tycoonez.com/?id=84
Čs. nádraží: http://tycoonez.com/?id=152
Čs. tramvaje: http://www.tycoonez.com/?id=120
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
posli screenshoty nejaky nadrazi, krizeni atdLaďuša píše:Tak jsou různý způsoby her, no. Pro příště si chci dát míň měst, ale každopádně dělat jakous takous síť s pěknýma kříženíma jde i tady, ono toho místa tam je taky celkem dost, ta mapa je fakt hodně zmenšená Ale mě taky baví si tam prostě stavět hodně a eště víc vlaků, pořádnej provoz, to je moje.JmJ píše:to je magorovina hrat tak velkou mapu s tolika mesty a prumyslem. ja to delam tak, ze si nahodile posadim do mapy cca do 20 mest. pak mas krasny prostor pro manevrovani a muzes stavet opravdu krasne krizeni trati atd. je to takove lehce realistictejsi.
Úprava terénu je buď pod čudlíkem úpravy terénu a nebo když si pohraješ s Pokročilým nastavením, tak si tam nastavíš, že se bude úprava terénu otevírat pokaždý s výstavbou. Bez toho už bych to nemoh hrát.
VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš jako z tutý megahry? Nóó, tam já zatim rozšiřuju svuj záběr území, takže čtyřproudý magistrály tam eště nemam. Ale jako šlo by to.
Tuto je tak jedno z větších nádraží...
Ale jestli myslíš jako vůbec, tak tady něco ze síťovky se spolubydličem. Magistrály a křížení tam jsou trochu vidět (já jsem červenej). To je na mapě ČR.
A nebo tuto: http://forum.tycoonez.com/download/file ... &mode=view
Tuto je tak jedno z větších nádraží...
Ale jestli myslíš jako vůbec, tak tady něco ze síťovky se spolubydličem. Magistrály a křížení tam jsou trochu vidět (já jsem červenej). To je na mapě ČR.
A nebo tuto: http://forum.tycoonez.com/download/file ... &mode=view
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
No tak grafiku jsem rozchodil, ale nějak mi tam nejdou přidat o tý doby konkurenti, píše to vždycky nějakou chybu a já tak nemam koho ruinovat. Nedávno jsem zkusil hrát tu největší mapu co tam jde nastavit, je veliká až moc, to se nedá pomalu ani uhrát, ale zase mě baví mít někde centrální pilu a do mí svážet dřevo ze širokého okolí, i za tu cenu, že vlak ujede svojí dlouhou cestu za 2 roky. Třeba vlak se zbožím mi jede do Plzně 5 roků, má přez třicet vagonů, naložit ho trvá půl roku , ale když přijede a vyloží, má příjem přez 14 mil Kč . Orientuju se na průmysl, na lidi většinou prdim, stejně rozřezávají koženkový sedačky .
Ještě by mě zajímalo, nedá se někde v nastavení udělat to, aby čas neutíkal tak rychle? Myslím třeba aby den netrval jen 10 vteřin, ale třeba minutu, nestačím si ani užít nového vlaku a už mi přijde novější.
Hraju to už 11 roků a furt mě to baví , ta hra je prostě nesmrtelná
Udělal jsem pár skrýnšotů hry, co mam teď rozehranou.
Ještě by mě zajímalo, nedá se někde v nastavení udělat to, aby čas neutíkal tak rychle? Myslím třeba aby den netrval jen 10 vteřin, ale třeba minutu, nestačím si ani užít nového vlaku a už mi přijde novější.
Hraju to už 11 roků a furt mě to baví , ta hra je prostě nesmrtelná
Udělal jsem pár skrýnšotů hry, co mam teď rozehranou.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
člen Ladaklub ultras
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ale, to je název společnosti. Původní název byl Okena, protože to byla první věc, která mě při pojmenovávání společnosti napadla. Proč nevim, nikdy jsem jí nepil a na okna používam Iron Potom, co jsem i v sedmdesátých, osmdesátých letech stavěl jako páteřní lokomotivy Albatrose, projevila se tuta politika v názvu firmy a nakonec, při plošným nahrazení skoro všeho (nechal jsem žít Pendolína, motoráky, el. jednotky a nejnovější lokomotivy řady 184) novýma Messerschmittama 380 jsem přidal do názvu eště 109EKoko Loko píše:No někde jsem zahlédl "okena-albatros" ... , tím se to vysvětluje, co na to játra?
S konkurencí jsem měl taky problém, nejlepší je na to asi to online stahování, na stránkach tycoonez.com je i někde výčet a popis ňákých těch použitelných. V nastavení AI na základní ploše se to dá stáhnout. Ale já nejradši bojuju jenom sám proti sobě, ty butí totiž stavěli často dost hrozný věci. (i když to muj spolubydlič někdy taky )MacGyver píše:No tak grafiku jsem rozchodil, ale nějak mi tam nejdou přidat o tý doby konkurenti,
No, taky jsem se po tom trochu pídil, něco existuje, ale neni to asi jako běžná grafika, ale ňákej patch, co se do toho musí nakompilovat čico... Tak na to já radši prdim. Tuten problém jsem vyřešil tzv. pauzastylem. Mam hru prakticky furt zapauzovanou, jenom když je to bezpodmínečně nutný pro výstavbu, odpauzuju, jinak všechno dělam v pauze. I třeba stavba tratě jde hodně udělat v pauze, stačí si chytnout ve hře první čtvereček, dát pauzu a zbytek už natáhnout v pauze. Tuto funguje na všechno, co má funkci táhni a pusť.MacGyver píše:Ještě by mě zajímalo, nedá se někde v nastavení udělat to, aby čas neutíkal tak rychle? Myslím třeba aby den netrval jen 10 vteřin, ale třeba minutu, nestačím si ani užít nového vlaku a už mi přijde novější.
Vypadá to pak asi takhle, postavim kus tratě i s nádražím a eště ani nezmizí cenovky
(tady eště bez semaforů)
Taky je dobrý si nastavit, aby vlaky zůstávaly v nabídce furt, by mě štvalo, kdyby mi z nabídky třeba Brejlovce zrušili.MacGyver píše:nestačím si ani užít nového vlaku a už mi přijde novější.
Tak to já spíš na lidi, vydělávají v obouch směrech a město jen tak nezavřou, navíc se dá mu pomoct v rozšiřování. A kouzlo stavby zastávek přes ctrl návalu na nádraží taky hodně pomáháMacGyver píše:Orientuju se na průmysl, na lidi většinou prdim, stejně rozřezávají koženkový sedačky
Ty tvoje šílený vlaky s trojitýmy Kyklopama, to je následek přechodu na novou grafiku a nebo to stavíš ty?
Zrovna taky koukam, že máš zaplý poruchy. S tima mě vždycky zkolaboval systém. Když je jedna trať na jeden vlak, tak se to dá, ale jinak je to katastrofa.
Stejně tak realistický zrychlování vlaků je lepší.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že při pauze se dá stavět, ale moc mi to nevyhovuje protože pak mi docházejí při mých megalomanských projektech peníze. Ty tři mašiny zasebou uděláš tak, že jdeš normálně do depa, koupíš 3x mašinu, oni ti naskákají pod sebe, ale ty si je natáhneš do jedný řádky. Já na dlouhej vlak kupuju vždycky víc mašim, líp to jede do kopce a zrychlení je taky lepší. Tak kdyby si náhodou někde narazil na ten patch pro zpomalení času, tak mi dej vědět.
člen Ladaklub ultras
člen Ladaklub ultras
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, zezačátku to moc nejde, chce to se trochu postavit na nohy, ale za pár let už prachy přibejvají takovým způsobem, že na ceny už nekoukamMacGyver píše:Já vím, že při pauze se dá stavět, ale moc mi to nevyhovuje protože pak mi docházejí při mých megalomanských projektech peníze.
Vim vim, třeba motoráky 831 si taky zdvojuju a nebo v dobach slabších mašin přidam postrkovou. Ale pokud si nastavíš realistickej model akcelerace vlaků, tak to moc nezpomaluje a i dlouhej vlak utáhne jedna mašina.MacGyver píše: Ty tři mašiny zasebou uděláš tak, že jdeš normálně do depa, koupíš 3x mašinu, oni ti naskákají pod sebe, ale ty si je natáhneš do jedný řádky. Já na dlouhej vlak kupuju vždycky víc mašim, líp to jede do kopce a zrychlení je taky lepší
Já se v tom vyznamJmJ píše:no peknej chaos budujete
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Strašný žrout času.
Edit: Jak to, že laminátka z roku 1984 má jinou barvu než lamino z roku 1989? Doufám, že se mi v roce 2009 nezačnou barvit do modré ČD-Carga .
Edit: Jak to, že laminátka z roku 1984 má jinou barvu než lamino z roku 1989? Doufám, že se mi v roce 2009 nezačnou barvit do modré ČD-Carga .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
JmJ, ty vlaky zvládnou všechno http://www.youtube.com/watch?v=8uIxTpFA ... re=related
člen Ladaklub ultras
člen Ladaklub ultras
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ty barvy přibližně kopírujou barevný řešení těch vozidel v oněch letech. Takže jsou zohledněný původní nátěry, unifikovaný vlny (1977, 1982, 1988), opětovnej příklon k původním nátěrom... Ale ani cargo, ani blonski a ani najbrt tam neni, že by existovala ňáká novější verze už i s tutima nátěrama mi neni známo. A ani bych nechtěl.Koko Loko píše:Jak to, že laminátka z roku 1984 má jinou barvu než lamino z roku 1989? Doufám, že se mi v roce 2009 nezačnou barvit do modré ČD-Carga .
Když to neni přímo pravej úhel, ale necháš tomu pár čtverečků, vlak to se správným nastavením prakticky ani nepoznáJmJ píše:ale ty vlaky v tom musi mit pekelne casove ztraty. prudka zalomeni, silena nadrazi, proste chaos a panika
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás