pokud vim,tak snad Danova 03 tady pred tim na foru nikde nevisela.Je to tezke.V Boleslavi jezdi dohromady asi 7 ziguliku,co ja vim,takze u nas to je unikat.To musel jit nekdo na jisto.EMI píše:spíš bych uvažoval o nutnosti registrace před jakýmkoli vstupem zde na forum
Krádež 2103
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je narez.Soucitim s tebou Dane Pritom jsem jeste v utery kolem ni jel a rikal jsem si,ze se to u te silnice pekne zamaze od tech sracek.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Jelen, já mám takovej dojem ,ze toto bylo řečeno na Moskvich foru tam jsem ty fotky tehdy dával
http://forum.moskvich.cz/viewtopic.php? ... 1&start=60
Pátej příspěvěk od spodu (Míněno kdyz nejsi přihášen)
Jackal Též úpřímnou soustrast
http://forum.moskvich.cz/viewtopic.php? ... 1&start=60
Pátej příspěvěk od spodu (Míněno kdyz nejsi přihášen)
Jackal Též úpřímnou soustrast
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
No jak to stojí u hlavní silnice, je vždycky průser, očí, co to viděj, je až příliš. Mně taky vybrabčili ten kufr, když jsem stál na dohled od hlavní silnice a přitom na místě, které k tomu přímo vybízelo...
Nevím teda jak to chodí přímo v Boleslavi, to budou vědět místní, ale vzhledem k tomu, že se tam za prací do Škodovky stahuje celá východní Evropa a všechno možné ještě vzdálenější, si iluze o bezpečných domovech nedělám. Kór, když odborníci upozorňovali, že v těchto místech po příchodu krize silně vzroste kriminalita. Boleslav byla myslím na prvním místě v obavách.
Nevím teda jak to chodí přímo v Boleslavi, to budou vědět místní, ale vzhledem k tomu, že se tam za prací do Škodovky stahuje celá východní Evropa a všechno možné ještě vzdálenější, si iluze o bezpečných domovech nedělám. Kór, když odborníci upozorňovali, že v těchto místech po příchodu krize silně vzroste kriminalita. Boleslav byla myslím na prvním místě v obavách.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
no poslední dobou mizí ty auta nějak moc
a opravdu by mě zajímalo jakej je jejich osud. jestli jdou po ose na východ kvůli penězům, nebo po dílech a nebo to opravdu potřebuje někdo na cestu z5 domů, popřípadě kombinace variant dostanu se tim domů a doma na východě to ještě dobře prodam. Každopádně kadou to ti, kteří tyhle auta znaj. To neni nějakej extrémistickej názor ale realita: Češí by podle mýho názoru po těhle autech ani neštěkli
a opravdu by mě zajímalo jakej je jejich osud. jestli jdou po ose na východ kvůli penězům, nebo po dílech a nebo to opravdu potřebuje někdo na cestu z5 domů, popřípadě kombinace variant dostanu se tim domů a doma na východě to ještě dobře prodam. Každopádně kadou to ti, kteří tyhle auta znaj. To neni nějakej extrémistickej názor ale realita: Češí by podle mýho názoru po těhle autech ani neštěkli
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
Už to zde řečeno bylo, v jiném tématu o ukradené 2103, Metelka se k tomu vyjádřil celkem úsměvně, ale jak vidno, tak na tom přeci jen něco bude. Jak psal EMI, Češi by po takovym autě asi ani neštěkli.
Jakub Metelka píše:Pekná blbostAnonymous píše:já si myslim že tydle pasráče se nekradou - jen se lidi potřebujou zbavit papírů od aut co dávno neexistujou.Erik2103 píše:taky to nechápu... když jsem mluvil s policajtama, tak říkali, že se krade všechno, třeba i stodvacítky a trabanty
Jinak žigulíky kradou Ivani a rozeberou je na počkání, takže je už nikdo nikdy nenajde. Sám vim jak už snad dva roky brečej a furt volaj zda nemám nějaký- že nejsou už k sehnání žádný kusy a tu dodávku na cestu prostě naplnit musej
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Spoléhaj na to, že to majitelé nebudou mít nijak zabezpečený... Jak říkám, Mladá Boleslav, tam se stahuje spousta pracovních turistů a v těch Kobylisích bude možná v okolí nějaká větší ubytovna, to by možná stálo za to zjistit to.
Tomášovi v Brně taky pořád vybírali toho pěkného červeného Žigula a nakonec se zjistilo, že všechno to má prý na svědomí blízká ubytovna. Pak se tam nějak udělala razie nebo co, a přestalo to. Až s ním budu mluvit, zeptám se na to.
Tomášovi v Brně taky pořád vybírali toho pěkného červeného Žigula a nakonec se zjistilo, že všechno to má prý na svědomí blízká ubytovna. Pak se tam nějak udělala razie nebo co, a přestalo to. Až s ním budu mluvit, zeptám se na to.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Křečík Barbuška
U Tomáše to přestalo hlavně tím, že se trojky zbavil a místo toho koupil stříkací sedmu . Celkem pěknou, pak mu ji někdo tuším posprejoval, tak ji Tomáš oběhl štětkou s Industrolem, aby sladil odstíny a od té doby má klid .
Jinak, je to humus, i já se začínám pomalu báti o své dva exoty, nalijme si čistého vína, těch aut už prostě moc není a začnou se stávat raritkami. Sice mám jakés takés "zabezpečení", ale i tak. Zatím tu mizí hlavně kulatci, ale už i pár hran zmizelo .
Jinak, je to humus, i já se začínám pomalu báti o své dva exoty, nalijme si čistého vína, těch aut už prostě moc není a začnou se stávat raritkami. Sice mám jakés takés "zabezpečení", ale i tak. Zatím tu mizí hlavně kulatci, ale už i pár hran zmizelo .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
-
- Kontaktovat uživatele:
uprimnou soutrast , to už neni normální tohle co se děje , sem to taky někde psal ze to kradou ukrajinci , to me taky jeden ukrajinec se ptal na mého žigula asi 5x ,ma prijit znova a uvidi uz ! Porad rikam ze to neprodam a porad se jezdi ptat a taky on pracuje asi 2 km na vrakovišti ,když se tam prijdu zeptat na dily tak řikaj že to maj zamluveny ukrajinci a tahaj to na ukrajinu .
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Což eště neznamená, že to Ukrajincí ale kradou. Úplně klidně to můžou krást Češí a Ukrajincom to posílat dál... A zrovna tak, určitě to nejde jenom na Ukrajinu.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás