Pokud mozno bez plamenu...Atex wrote:touzim po piskani a syceni
turbo
Moderator: Moderátoři
-
Little Red Riding Hood
Motory na vrchy s karb. plameny obcas udelaji, benzin tece po kyblech do motoru. U Jetronic se plameny konat nebudou nebo mas Webera RJ? Plameny ti pujdou z brzd 
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Znamy ma "predupanou" Lancii na 200Kw (tlak paliva, tlak turba, intercooler) a rikal ze to v kotli sem tam vyplivne plamen. Ale nevidel jsem to...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
Neni to horici kousek odtavujici turbinove komory?Atex wrote:rikal ze to v kotli sem tam vyplivne plamen.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Ondra 07 wrote:Neni to horici kousek odtavujici turbinove komory?Atex wrote:rikal ze to v kotli sem tam vyplivne plamen.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn