Fávo- elektrika "vypadává"

Rozpravy o drobných muškách vašich neVAZových miláčků.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

S tou hlavní pojistku jsem to nějak nepochopil, to jako opravdu je tak udělaný, nebo to byla nadsázka?
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

zelvotron píše:S tou hlavní pojistku jsem to nějak nepochopil, to jako opravdu je tak udělaný, nebo to byla nadsázka?
Když si dělám "srandu", píši za text smajlíka nebo HI ev. tlg .... ..
.... ..
Přílohy
hl_poj.jpg
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Aha, tak o týhle věci jsem nevěděl, zajímavé. Jsem si právě nebyl jistej, jestli to není jen slangový výraz pro případnou závadu na tom kabelu :)
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
plavec

Příspěvek od plavec »

Petr HC píše: Zapni dálková a měř na všech spojích
No ale mě ta eletrika padá jen při nárazovým zvýšení odběru.v Momentu přepnutí světel.To bych musel měřit při přepínání, ne? No a dneska je to zas ve starých kolejích.Chci nastartovat, otočím klíčkem a v pojistkovce zacvakaj relátka pak zhasnou kontrolky a startovat nelze. Až na 4tej pokus jsem mohl nastartovat a v pohodě motor naskočil.

Kde přesně a co mám tedy měřit? Prosím o návod pro úplnýho laika. :oops: Co nastavit na multimetru a který dráty přesně mám "napíchnout" ?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Saša

Příspěvek od Saša »

Na multimetr zapomeň ! Vem do ruky žárovkovou skoušečku (nebo žárovku se dvěma dráty) a skoušej . "Jdi" od baterky , kabel k altíku a startéru kostra , spínačka ... . Tahle závada se musí najít za chvilku .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
plavec

Žárovk.zkoušečka

Příspěvek od plavec »

Sašo,a kde bude problém tak bude žárovka svítit míň nebo vůbec
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Saša

Příspěvek od Saša »

Dalo by se říci že ano , ale chce to vysvětlit know how ("jak nato") . Skus mi zavolat po SKYPE když tady budu . S písmenky se moc rád nemám . Voice to vysvětlím hned .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
plavec

Příspěvek od plavec »

Saša píše:Skus mi zavolat po SKYPE
To je to co právě nemůžu, mám tak pomalý připojení že śe volat nedá. :(
Kewin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewin »

tak mam nachystany fotak na ten naš skvost :lol: mam problem a při celo denim ježděni z topeni sic jde teplou ale tahne z toho jak z chladiče cejtit nemrzka pote olej i benzin :? oleje přibiva vody ubiva vodni čerpadlo OK a trochu nam jde i po zahřati bili dum z vyfuku vypar ? pokažde mně to klepe jinak :roll: ale kouři a při nižšich otačkach ma snahu zdechnout 5 připadu uděla 2x :-( ale pokažde to natočim ale povaze slabši baterce mam z každeho startu strach :roll: :roll: ma to cenu ještě se v tom štarat ? rad bych aby to jezdilo aspon takto na vikend potřebuju auto provozu schopne :?
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Tímto se omlouvám zigulovi01, že jsem si myslel, že píše jak tatar... :roll:
pokud ti ubývá voda a přibývá olej, je v háji těsnění pod hlavou a co nevidět přidřeš kliku.
plavec

Příspěvek od plavec »

No ono záleží jestli bys sehnal motor (stejnej typ) za pár šušňů , tak bych ho přehodil a chladič přitom dal rovnou novej.Otázka je jak vypadá kastle.Jestli je do děravý jak řešeto (myslím nosníky a tak)tak to asi nemá moc cenu. :roll:
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Jelen píše:pokud ti ubývá voda a přibývá olej, je v háji těsnění pod hlavou a co nevidět přidřeš kliku.
stále je reč o fáve? veľa čítania, ale ak hej, tak nemusí byť v háji tesnenie pod palicou, ale aj tie tesnenia pod vložkami. Myslím že favorit už nemá medené ale nejaké papierové, felda určite :roll:
ak je v háji toto, úprimnú sústrasť :P
plavec

Příspěvek od plavec »

Jinak můj problém s eletrikou stále trvá, vůbec nemám teď čas to nějak řešit.
Ale napadlo mě, co zkusit vyměnit oříšek spínačky? http://autodilykrc.cz/eshop/detail/oris ... c919b995de Jak se to mění? Dá se ta spínačka vůbec nějak celá vyndat? Páč tam je k ní dost blbej přístup. Vadí tam ten plast, chtělo by ho kus ukrojit :lol:
90 kč není tolik za to to zkusit a ikdyby to nebylo tímhle tak ho nechám v syslátu nebo pošlu do dalšího kola k jinýmu fáčkaři.
Kewin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewin »

tema našeho fanouše uzavřeno padl nám z kostela na střechu snich :-( sklo cele ale mame ve střeše jezero a mam nepřijemne tušeni že se hejbl sloupek a klesla na jedno stranu naprava.... veškero ND k dispozicy nevite dá se prodat tažne zařizeni ? je tam novy typ z tou vysouvaci koulí...

[ Komentář přidal: zelvotron: út březen 02, 2010 12:36 ]
Jo snich to je prevít. :oops:
plavec

Příspěvek od plavec »

Kewin píše:tema našeho fanouše uzavřeno padl nám z kostela na střechu snich :-( sklo cele ale mame ve střeše jezero a mam nepřijemne tušeni že se hejbl sloupek a klesla na jedno stranu naprava.... veškero ND k dispozicy nevite dá se prodat tažne zařizeni ? je tam novy typ z tou vysouvaci koulí...

[ Komentář přidal: zelvotron: út březen 02, 2010 12:36 ]
Jo snich to je prevít. :oops:
Kolik bys za to chtěl? Odkud jsi? Bylo by to odtažitelný na laně? Cože tam je za motor, karburátor?
Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“