Kalina turbo
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Že by se to udělalo v ramci reklamy na Ladu Prioru ? Klidně si polepim auto reklamou
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
No to nemam, ale udělat to pod vedenim Lada jako hlavniho sponzora . Jako to turbo mně fakt laka, otazka je odladit to aby to něco vydrželo
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Takže je to na Tobě přesvědčit v Praze aby mně požehnali Prioru Turbo a dáme se do toho, reklamu na auto klidně dame
To chceš skúsiť oficiálnou cestou (záruka) ? Alebo dokonca pokúsiť sa zapísať do TP?Tommel píše:přesvědčit v Praze aby mně požehnali Prioru Turbo
Vesta SW Cross 1.6, r.v. 2019 (2022 - na večné časy a nikdy inak)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží, momentálne v odpočinku)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží, momentálne v odpočinku)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jako nebylo by to špatne, ale nevidim to jako realne. Hlavni problem je i životnost motoru, přeci jen je to nové auto a nechci do něj kupovat motor každej měsicDJW píše:To chceš skúsiť oficiálnou cestou (záruka) ? Alebo dokonca pokúsiť sa zapísať do TP?
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
turbo?,???
Osobně si myslím,že je to podvrh.Pohled na tachometr mě o turbu nepřesvědčí.
Nerad kazim forum,ale je to jen můj názor.
M.S.
Nerad kazim forum,ale je to jen můj názor.
M.S.