terazb: Jakej plastovej spodek? To mě nenapadá co máš na mysli... Osobně bych hodně přemejšlel, jestli vůbec opravovat.

Moderátor: Moderátoři
Takovej ten za zadním kolem - je k tomu chycená zástěrka.zelvotron píše:Myslím, že má taky kombík, ale podběh s kornoutem je podle mě identickej. Ono to asi bude kus d kusu, když vemu co jsme rozebírali toho sedana 99 tak ten na tom byl velmi dobře, na druhou stranu jsou tu fotky toho stejně starýho sedana ze Slovenska, pravda, že Slovácí asi nestříkali dutiny.
terazb: Jakej plastovej spodek? To mě nenapadá co máš na mysli... Osobně bych hodně přemejšlel, jestli vůbec opravovat.
nebo takzelvotron píše:To bych viděl spíš na termostat.terezab píše:Plus ještě blbne čidlo teploty vody - moc se mu nechce topit.
No prostě se nenudím.
a mojej 02 sa smejete ... a co toto ved to je DESNE !Maysner píše:sup sup osetrit prioru lepe. aby ti zadni kola taky nevlezli do kufruTommel píše:tak to je huste
sak ty uz mas tuto cast karoserie z myho nebohyho kombickager007 píše:a mojej 02 sa smejete ... a co toto ved to je DESNE !Maysner píše:sup sup osetrit prioru lepe. aby ti zadni kola taky nevlezli do kufruTommel píše:tak to je huste
Nepotěším Tě, nový stojí na Koněvce asi tisícovku.terezab píše:To bych viděl spíš na termostat.
Katalyzátor by ti mohl někdo na technickou půjčit, myslím, že je stejný se sedmnáctistovkou a spousta kluků ho má doma uložený na bezpečném místě (zrovna jako dříve já) připravený k použití jenom na technickou. Můj už bohužel šel se žigulíkem, ale byl skoro jako novýterezab píše:...A to mě ještě čeká ta technická - nový katalyzátor (univerzál musí stačit)...