Měl si mu ty klíče zabavit a dát na garáž cedulku že je máš u sebe ať si pro ně dojde. A pak mu to vysvětlitRadek píše:2 Drobek 81: dík za vysvětlení, to jsem nevěděl, že Lady se v Egyptě vyráběly. "Sdělano v Egyptě" Je to docela sranda.
2 Míra 151: Jo, to by mě asi trefilo. Zvlášť když mám sice sqělou garáž, ale společnou a sdílím ji s osmi debilama, který maj věci jako např. včera. Jdu náhodně kolem garáže, koukám vrata dokořán, tak tam zabočím, že jen pohledem pohladím Hakouše, jestli je vsjo O.K. V garáži podezřelý ticho, tak tam vlezu - nikde nikdo. Párkrát zahulákám (spolugarážníci jsou věsměs ročníky od 1950 níž, takže slechy už jim tolik neslouží) - garáž prázdná.
Někdo prostě odjel a nechal vrata dokořán, aby kterejkoliv parchant, co půjde kolem, tam mohl dělat inventuru. Žádnej div, že nám to loni vybrali.
Tak jsem si zanadával, vytáhl ty klíče, co tam byly v zámku, pověsil je dovnitř na viditelný místo a zamknul. Ať si ten debílek vystojí důlek, až se vrátí a bude muset čekat na někoho, kdo půjde dovnitř.
Brněnský podzim
Moderátor: Moderátoři
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG
A nebo bys mu mohl trochu domluvit...Pšenda píše:Měl si mu ty klíče zabavit a dát na garáž cedulku že je máš u sebe ať si pro ně dojde. A pak mu to vysvětlitRadek píše:2 Drobek 81: dík za vysvětlení, to jsem nevěděl, že Lady se v Egyptě vyráběly. "Sdělano v Egyptě" Je to docela sranda.
2 Míra 151: Jo, to by mě asi trefilo. Zvlášť když mám sice sqělou garáž, ale společnou a sdílím ji s osmi debilama, který maj věci jako např. včera. Jdu náhodně kolem garáže, koukám vrata dokořán, tak tam zabočím, že jen pohledem pohladím Hakouše, jestli je vsjo O.K. V garáži podezřelý ticho, tak tam vlezu - nikde nikdo. Párkrát zahulákám (spolugarážníci jsou věsměs ročníky od 1950 níž, takže slechy už jim tolik neslouží) - garáž prázdná.
Někdo prostě odjel a nechal vrata dokořán, aby kterejkoliv parchant, co půjde kolem, tam mohl dělat inventuru. Žádnej div, že nám to loni vybrali.
Tak jsem si zanadával, vytáhl ty klíče, co tam byly v zámku, pověsil je dovnitř na viditelný místo a zamknul. Ať si ten debílek vystojí důlek, až se vrátí a bude muset čekat na někoho, kdo půjde dovnitř.
VAZ 21061
2 Pšenda a olda:
taky mě to napadlo, jenže u nás jsou takoví "dobří rodáci", že by si pak udělali na Hakoušově novým laku omalovánku klíčema. A dokázat bych jim mohl kulový. Už takhle pár lidem selhávaly kardiostimulátory, když viděli, že jsem si nechal udělat na "tom ruským šrotu" novej lak, zatímco oni na svých ultramoderních vozech nabitých přísně tajnými technologiemi zítřka (Škoda Felicia, Peugeot 405, Sierra combi atd.) ne. Tohle považuju za dostatečný - ať si shání někoho, kdo mu odemkne, když je tak blbej. Příště si třeba nezapomene vzít tabletku na paměť.
taky mě to napadlo, jenže u nás jsou takoví "dobří rodáci", že by si pak udělali na Hakoušově novým laku omalovánku klíčema. A dokázat bych jim mohl kulový. Už takhle pár lidem selhávaly kardiostimulátory, když viděli, že jsem si nechal udělat na "tom ruským šrotu" novej lak, zatímco oni na svých ultramoderních vozech nabitých přísně tajnými technologiemi zítřka (Škoda Felicia, Peugeot 405, Sierra combi atd.) ne. Tohle považuju za dostatečný - ať si shání někoho, kdo mu odemkne, když je tak blbej. Příště si třeba nezapomene vzít tabletku na paměť.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
No, ale zpátky k vrakovištnímu tématu: ten vrakáč ale je na některý věci použitelnej, ne? Že se dá to, co potřebuješ, odnýst (koupit). I když přestože chápu, že je to "vrakáč na export", shánění dílů stylem "kus za kus" je docela úchylný
Pro ty, jejichž oko nezůstalo suchý nad tou žiguláckou spouští, nevěšte hlavy, fandové ostatních značek to maj stejný. Už jsem tady dělal jednou reklamu na http://www.carsinbarns.com, protože muscle cars a klasický ameriky jsou mi blízký, při další investigaci jsem narazil třeba na http://tachrev.com/Web_Pages/TATraj.html, kde si mohou poplakat fandové sportovních Pontiaků, a to jsem zatím našel asi jen špičku ledovce.
Ještě poznámka: pobavila mě trefná glosa jednoho z autorů stránek o Firebirdech:
REZ NIKDY NESPÍ!
Pro ty, jejichž oko nezůstalo suchý nad tou žiguláckou spouští, nevěšte hlavy, fandové ostatních značek to maj stejný. Už jsem tady dělal jednou reklamu na http://www.carsinbarns.com, protože muscle cars a klasický ameriky jsou mi blízký, při další investigaci jsem narazil třeba na http://tachrev.com/Web_Pages/TATraj.html, kde si mohou poplakat fandové sportovních Pontiaků, a to jsem zatím našel asi jen špičku ledovce.
Ještě poznámka: pobavila mě trefná glosa jednoho z autorů stránek o Firebirdech:
REZ NIKDY NESPÍ!
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
- Křečík Barbuška
Sice se spožděním, ale přece, fotky ze srazu a Syrovic jsou na www.ladasrazy-male.wz.cz
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
-
- Kontaktovat uživatele:
Sraz
Tak mě napadá, co takhle udělat teď v lednu, nebo Únoru o5 sraz s autama, jako obvykle? Ale prosím v neděli..
Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
Re: Sraz
Tak to asi ne-e. Za současných teplot nikde mrznout nebudu. Zimy si teď užiju při servisních výjezdech docela dost. Ledaže by se sraz uskutečnil v nějaké vytápěné hale.Ziko píše:Tak mě napadá, co takhle udělat teď v lednu, nebo Únoru o5 sraz s autama, jako obvykle? Ale prosím v neděli..
- Křečík Barbuška
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Za měsíc v únoru nevěřím tomu že bude přez den furt -5 myslím že teploty pomalu půjdou nahoruKoko Loko píše:Ale když vyleze slunce tak se i telota zvedne téměř k nule, to by už šlo ne?
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006