Vašátor píše:Laďušou jsem se o této hračce někdy před měsícem bavili na "ajsku", ani nevím, jak jsme na to téma došli. Ale oba jsme se shodli, že by nebylo špatné na ladaforu rozpoutat diskuzi jménem "Igráček". Hmm .... a výrobce nás jaksi předběhnul
No, obávam se, že to nebude měsíc, ale tak do dvou tejdnů zpátky... Evidentně je někdo z nás napíchlej na odposlech (či odečet nebo jak se tomu řiká z ajska) a naše debata je natolik zaujala, že se to vrátí

Ale založil jsi to dřív, než jsme je oba nafotili
Práva a formy budou opravdu od Igry, takže kompatibilita a tvar jsou zajištěný, to je asi podstatný. Sice už živě vidim sadu, kde bude Igráček podnikatel s noutbukem a mobilem, ale doba pokročila, no. Pokud zůstanou klasický kutilové, vojácí, hornící či hasičí, neni o čom...

Já si snad ňákýho koupim
Igráčcí byli naprosto super hračky, eště doteď se mi dochovali, sice sem tam s upadlou rukou nebo poškozeným nářadím (ani si nedělam iluze, že veškerý nářadí se mi zachovalo)... Trychtýř jsem dokonce tátu přiměl, aby mi do něj udělal opravdovou díru a igráčcí mohli plnit kanystry opravdovou vodou skrz trychtýř

Jo, vyhrál jsem si s nima hodně.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever

►Stodolní II◄

Estonian-czech crazy night

Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Tři sestry <|||> Ladagang

°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

keréklampás