Nedalo mi to abych to sem nedal.
Citace nprap. Ing. Aleny Romové :
"V neděli v půl jedné odpoledne došlo k vážné dopravní nehodě v Terezíně. Řidič s vozidlem Ford Ascort vyjíždějící na hlavní komunikaci nedal přednost Škodě Felicii jedoucí po hlavní silnici. Při střetu obou automobilů se těžce zranil řidič s auta zn. Škoda Felicie, kterého převezla záchranná služba do Litoměřické nemocnice. Tříčlenná osádka Fordu vyvázla bez zranění. Při dopravní nehodě vznikla na vozidle Škoda Octavia škoda 30 000 Kč a na autě Ford 5 000 K. V současné době policie dopravní nehodu stále vyšetřuje. Řidič , jež nedal přednost v jízdě, je podezřelý z trestného činu Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti"
Inu, je na tom znát, že je to z "policejního deníčku"
Toť, no ten Ford Ascort je mi také lehce podezřelý a suma 5000 K mi připadá jak z hodně starého filmu pro pamětníky
Tuším, že označení koruny písmenem K se používalo někdy v roce 1938 možná i 1939
zelvotron píše:velitel dopravní policie pod kterou spadá D5, jmenoval se Pokuta.
Uměleckej pseudonym
Hej, jako docela smutný, takovýdle věty... Lidi, co se písemně projevujou v práci by měli projít ňákou zkouškou z pravopisu
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Dva PoJeBy ze Skašova