zdravim vas
kto ide na tisovec 2010 ?
ado
Tisovec 2010
Moderátor: Moderátoři
Tisovec 2010
Lada Niva 1.7i 2001
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
taky nejedu, 70eur je fakt dost
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
70 €
70€ je cena primeraná za akciu obdobneho rozsahu a povahy
A obávam sa, že teraz (v tejto chvíli) to už nie je o tom, čí pánové xcú, alebo nexcú, ale o tom, že už sa viacmenej naplnil limitný počet 300 áut.
http://www.4x4tisovec.sk/
A obávam sa, že teraz (v tejto chvíli) to už nie je o tom, čí pánové xcú, alebo nexcú, ale o tom, že už sa viacmenej naplnil limitný počet 300 áut.
http://www.4x4tisovec.sk/
za 70 eur zajdem do Rumunska, takze o adekvatnosti tejto sumy by sa dalo velmi dlho polemizovat....
pre nas s vikom je Tisovec bez specialok vozenie po polnackach a to sa mozme vozit aj zadara a ani pre to nemame potrebu.....
pre nas s vikom je Tisovec bez specialok vozenie po polnackach a to sa mozme vozit aj zadara a ani pre to nemame potrebu.....
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
je do teda dost ale predsa som sa registroval, skoda ze nejdete, konecne som podvihol niku tak ju idem skusit
2Paťo Zvolen
ty ides ? ak ano kedy ?
andrej
2Paťo Zvolen
ty ides ? ak ano kedy ?
andrej
Naposledy upravil(a) ado12 dne pon led 18, 2010 22:30, celkem upraveno 1 x.
Lada Niva 1.7i 2001
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Tiovec vs RO
To Majo: Je pravda, ze za 70€ zájdeš zo ZV do Satu Mare a späť (cca 800km), ALE !!!
Ad1. leda tak po ceste (bez návštevy terénu) a
Ad2. leda tak na LPG , ale toto všetko vieš v konečnom dôsledku aj sám.
Povedané / Formulované to malo/mohlo byť skôr takto : za 150 - 200€ je efektívnjšie absolvovať týždennú Romániu v termíne v ktorom ja xcem a v teréne kde mi odvaha a rozum dovolí ako 2 dni tropy v Tisovci na konci marca - teda aspoň takto to vidím ja.
70€ za Tisovec a 4 dňovú LEGAL akciu na SK je viac než ústretová suma, keď si zoberete iné 1-dňovky na SK za 20,30,50€ ktoré sa atraktivitou pomerov a prostretia Tisovcu nemôžu ani zďaleka rovnať.
Pre toho kto nemá odvahu, čas a možnisti vydať sa mimo SK je to TOP akcia, toto sa jednoducho nedá poprieť.
To Ado: Ja Tisovec nejdem, LEBO :
Ad1. V dobe jeho konania ešte nebudem mať MT
Ad2. Koniec marca mi príde trošku skorý termín na akciu takéhoto charakteru - prípadný sneh a pod.
Ja xcem ísť tento rok Romaniu na svojej zdvihnutej, takže svoje prípravné aktivity budem upriamovať týmto smerom.
Alebo Ado opýtam sa takto : Nexceš sa pridať ty k nám ??? RO 2010 ???
máš ICQ, Skype ?
Ad1. leda tak po ceste (bez návštevy terénu) a
Ad2. leda tak na LPG , ale toto všetko vieš v konečnom dôsledku aj sám.
Povedané / Formulované to malo/mohlo byť skôr takto : za 150 - 200€ je efektívnjšie absolvovať týždennú Romániu v termíne v ktorom ja xcem a v teréne kde mi odvaha a rozum dovolí ako 2 dni tropy v Tisovci na konci marca - teda aspoň takto to vidím ja.
70€ za Tisovec a 4 dňovú LEGAL akciu na SK je viac než ústretová suma, keď si zoberete iné 1-dňovky na SK za 20,30,50€ ktoré sa atraktivitou pomerov a prostretia Tisovcu nemôžu ani zďaleka rovnať.
Pre toho kto nemá odvahu, čas a možnisti vydať sa mimo SK je to TOP akcia, toto sa jednoducho nedá poprieť.
To Ado: Ja Tisovec nejdem, LEBO :
Ad1. V dobe jeho konania ešte nebudem mať MT
Ad2. Koniec marca mi príde trošku skorý termín na akciu takéhoto charakteru - prípadný sneh a pod.
Ja xcem ísť tento rok Romaniu na svojej zdvihnutej, takže svoje prípravné aktivity budem upriamovať týmto smerom.
Alebo Ado opýtam sa takto : Nexceš sa pridať ty k nám ??? RO 2010 ???
máš ICQ, Skype ?