Taaaak konecne som si splnil taky mensi sen....vyskytla sa dobra kupa od dedka tu s Košíc tak som ju proste musel mat zakazdu cenu...je to klasicka 1500ka a okrem zopar drobnosti je v 100%stave...casom pribudnu fotky....
DRIFTlada: supa dalsi kosican. Vitam ta medzi nami vidim ze si z thc dufam ze coskoro bude nejaka prilezitost obzriet aj auto
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
jj thc su tahanovce abo este tahanky ale to neviem ci pouziva viac ludi.Sorry za OT
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Takze musim to tu ozivit ved dlho som tu uz nebol a velmi vela sa toho porobilo..taaakze pridam zopar fotiek a nieco popisem.....
takze boli vyskusane 16ky elektrony vzadu o sirke 9palcov a vpredu 8palcov no vyzeralo to super ale na stalo to nemohlo ostat..
takze momentalny stav je takyto:su vymenene tlmice, nahodeny samosvor,vzadu 2,5cm podlozky,novy vyfuk a vsetky veci typu:novy olej,filter olejovy palivovy,iridiove sviecky...
a takisto pribudol aj novy volant
a este pridam symbolicke fotky zo slalomu v šaci...
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
tak kolesa boli krasne a vyzerali na aute super ale auto sa s tym dost trapilo pretoze sirka to bola nenormalna najme v zadu ale na nejaky zraz si myslim ze su velmi vhodne.....no ja potrebujem auto na behanie a na nejake preteky.....preto zhanam nejake 13ky
a v saci to bolo niekedy v decembri 2009 bolo tam super!