2101 Tajfun
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To by pak nebyl Tajfun, ale trikolóra Právě tuty do toho barvou pěkně sednou. Tutomu se řiká pěkná jednička
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Díky vám, cítím se poctěn...
Co dokáže kyblík barvy a zachovalý chromy
Jinak potahy jsem původně vzal jako nouzovku, vůbec jsem je nechtěl, ale nakonec se mi tam tak líbí, že je rozhodně měnit nehodlám!!!
Dneska jsem si u těch fotek vzpomněl, jak ses smál při prvním setkání s nímKoko Loko píše:To je tedy kočkolap a jak se blyští, nádhera.
Co dokáže kyblík barvy a zachovalý chromy
Jinak potahy jsem původně vzal jako nouzovku, vůbec jsem je nechtěl, ale nakonec se mi tam tak líbí, že je rozhodně měnit nehodlám!!!
VAZ 2101, r.v. 1978 - Tajfun
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
Já mám zase vzpomínky na černou koženku v parném létě Žigul pár hodin na sluníčku někde u rybníka, potom v kraťasích na ty sedáky...Marťas píše:Já nenaléhám!! Navíc je to praktický. Nepřeju ti zažít pocit, když si v -18°C sedneš ráno do auta, na sedadlo bez potahu
VAZ 2101, r.v. 1978 - Tajfun
- MartasBrno
jj, na těch posledních fotkách to vypadá fakt dobře a i naživo se líbilo Veškerá kritika kterou jsem k tomu řekl byla z čiré závisti . No, fakt je to pěkný. jo a ty koženkový sedačky jsou fakt jen pro otrlé zadky a ještě jedno řešení kromě potahů jsem vyzkoušel - takové ty korále. Je to fajn, trochu to i masíruje a větrá to fest. Ale každýmu se nemusí líbit a v provedení do žigula jdou sehnat snad jen z vraků.
Dnešní sou úzký a vysoký, podle dnešních sedaček, což v těch křesílkách nepůsobí vzhledně. Zrovna takový hnusy mám, ale fungujou.
Dnešní sou úzký a vysoký, podle dnešních sedaček, což v těch křesílkách nepůsobí vzhledně. Zrovna takový hnusy mám, ale fungujou.
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele: