Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
2101 r.v.72 kastle šedá, interier černý,
2101 r.v.80 kastle zelená lípa 325, interier světle hnědý (žlutohnědý, béžový či jak to nazvat), novější palubka, kličky oken s chromovýma kroužkama místo čermých jako byly dřív.
Jééé ... já už myslel, že je toto vlákno dávno pryč. A ono ne
Díky všem, co poskytli údaje Tabulka se nám mírně rozrostla a koukám, že nejvíce rozšířený je zatím tmavě hnědý interier. Rovněž se omlouvám příznivcům novější modelové řady, že jsem jejich informace nezahrnul do tabulky. U novjěších modelů je interier laděn trošku jinak, než u základní řady 2101(x), tak proto.
Jakub Metelka píše:
2101 r.v. 1975 - zelená a interiér béžový
Béžový? Koukni na první příspěvek, jestli to neodpovídá nějaké z popsaných.
jakub metelka: ano aj podla mna je bezovy. hned by som ho s tebou vymenil za môj hnedy
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Je to pekna barva akorat ji nemohu sehnat .Mám totiž poznamenán časem levý zadní tapec (pokroucení ) však to znáte .Kazdej žigul na vrakáči má jen ty tmavě hnědé tuhle světlou nemel zatim ani jeden .
Abysme se tu nehádali a pojmenovali barvy pravým názvem, přikládám vzorník RAL , tak do něj někdo koukněte a rozetněte pravé názvy barevných odstínů. Já jsem totiž klasickej chlap ... rozeznávám pouze 16 druhů barev