Přesně jak píše Peet(kromě obIčejnýho)peet2101 píše:Je to nádherná šestka a alu jí dávají šmrnc, na plecháčích to bude "jenom pěknej običejnej žigul"
Vaz 21061
Moderátor: Moderátoři
no nejdřív ty poklice musím něgde vyhrabat a vyleštit , rafky bych dal 03 a poklice 06 tak jak to má bejt , ale s tema elektronama je to luxusní , i ta jízda po dálnici je super....Na srazech jste to viděli na ektronech , tak jak se vám to líbilo?? Mimo toho 1 v trnavě , měl jsem auto chvíli, a jiný kola než 01 na OR 6 jsem neměl ( taky mi zbyly z bílí nulajedničky kterou jsem mě a celou dal sám do kupy), tak jsem je tam hodil a taky dojel těch 400km tam a zpět..
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
podla mna sa klasickym ladam hodia elektrony s prelisom na nizkoprofilovych gumach, auto pekne posadene dole a z dizajnovej stranky by som urobil este jednu vec a to dal rpec tie gumene blbosti z naraznikov aby bol naraznik jednoliatejsi a zo vzhladovej stranky to bude tip top
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Wenco, existuje ňáká pořádná fotka z profilu na těch 01 kolech? Já jsem si to asi nevyfotil
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ladošo, to nevim , ale možná má něco kopr , ja možná něco vyhrabu v PC ,protože než jsme jeli do trnavy , tak jsme byli s Libuškou na dovče na moravě ( a to jsem to auto měl asi 14 dní , vkládal jsem v něm důvěru , a najel jsem sním za ten tejden asi 1200km bez poruchy , akorát se trochu uvolnil spoj výfuku na svodech,) něgdo to bude mít ze srazu , někdo nás tam fotil jako dvojčata s Ponorkou ( teda vždycky nás fotěj). A potom už jsem tam dal elektrony a na dalších srazech to bylo už na nich..Laďuša píše:Wenco, existuje ňáká pořádná fotka z profilu na těch 01 kolech? Já jsem si to asi nevyfotil
Tak jsem našel náky foto , tady ještě vypada ošklivě , olezle , tět už je o 100% lepším stavu ...
A tady jsem ještě vyštrachal ( něco pro ladušu z profilu) -
- můj vaz , má žena a kopr , velice krásná fotka , na těch kolech je ješte vidět zbytky plniče a bílé barvy z 2101
a ta druhá fotka je z mnichova hradiště z jízdy zručnosti...o rok později...
- můj vaz , má žena a kopr , velice krásná fotka , na těch kolech je ješte vidět zbytky plniče a bílé barvy z 2101
a ta druhá fotka je z mnichova hradiště z jízdy zručnosti...o rok později...
- MartasBrno
No, tak na těch 01 discích to zepředu vypadá jak sáňky, z boku je to zajímavý - neumím ten pocit popsat - jakoby závan nějaké fiatí historie (čím to asi bude )
Myslím, že na kolech 03/06 s příslušnýma poklicema to bude vždycky slušnej, esteticky vyváženej vůz. A ty plasty - patří tam, je ot přece 06(1).
K těm kolům 01: jistej sáňkovej efekt udělá to, že jsou poklice tak vylezlý. Jkao experiment by mohlo být zajímavý použití kol jako 01 s šířkou 5 palců. Jednotakový mám, v luxusním stavu, je to výrobek FSO - kdyby to někdo sehnal z nějakého poláka, mohlo by to být fajn.
Myslím, že na kolech 03/06 s příslušnýma poklicema to bude vždycky slušnej, esteticky vyváženej vůz. A ty plasty - patří tam, je ot přece 06(1).
K těm kolům 01: jistej sáňkovej efekt udělá to, že jsou poklice tak vylezlý. Jkao experiment by mohlo být zajímavý použití kol jako 01 s šířkou 5 palců. Jednotakový mám, v luxusním stavu, je to výrobek FSO - kdyby to někdo sehnal z nějakého poláka, mohlo by to být fajn.
- Lada Rider
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Popsal jsi to přesně, chtělo by to O1 kolo s O3 rozměrama... Z boku se mi ta kombinace strašně líbí, v Trnavě jsem na tom moh oči nechatMartasBrno píše:No, tak na těch 01 discích to zepředu vypadá jak sáňky, z boku je to zajímavý - neumím ten pocit popsat - jakoby závan nějaké fiatí historie (čím to asi bude )
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás