Tak dnes 9.1.2010 cca kolem 13:00 byl ukončen provoz našeho Vazu 2106 (Lorda Bakelita).Důvod byla nehoda .Otec jel 40 a jeden kokot nas vytlacil ze silnice rovnou do zavěje co byvaj na okrajich silnic pri cemž se vozidlo stalo naprosto neovladatelné a konečnou byl naraz do zdi rodinneho domu .Auto má narazenou hlavne pravou cast a karoserie je pokroucená nelze ani zaradit zpátecku.Je zazrakem ,ze se nám podarilo urazit i s takto deformovanym vozidlem neco kolem 8km zpet domu .Auto tedkom stoji na zahradě a čeka na svuj dalsi osud .Za ty 3 roky co jsme to auto mely dokázalo nadělat i pres svůj spatný technicky stav hodne služby nikdy nenechalo otce ve štychu ,pokažde dojel a i dnes se toto pravidlo potvrdilo .Pripravuji i video ,které bude zachycovat jeho zivot u nas
Případným supům vzkazuji ,auto se zatím rozebírat nebude .Neber te to jako urážku jen se chci vyvarovat případným prispěvkům co by kdo chtel .Děkuji za pochopení
Prikládám tri fotky jak auto vypadá
Naposledy upravil(a) Jakub Metelka dne ned led 10, 2010 19:06, celkem upraveno 3 x.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Každého ne, třeba hradní střely škoda zas taková nebude.
Myslím si, že tato krabice by se dala v pohodě opravit.Když to tak vidím zběžně, tak to máme nárazník, čelo, světla, do kapoty pár ran kladivem a je srovnaná. Ale kecat do toho nijak nebudu, vím, že je těžký se rozhodnout a každej kdo naboural auto to asi zná.
plavec, na pohled vypadá ,že by se dal opravit ,ale problem je v tom ,že přední část auta je ulomená na fotkach je to videt na bocnich listach a vsimni si ,ze predek je na horu .Ačkoliv mě to mrzí tak Lord už dojezdil a opravy se bohužel nedočká