Ano, tohle téma tu chybělo, taky jsem zvažoval ho založit.
Na kole jezdím co to jde.Můj oř je Apač Hooha model 2004 (tenkrát první model od Apače s odpruženou vidlicí). Od tí doby dodnes najeto 3005 km+ nějaký couračky do práce a z práce, co neeviduju v tachometru.Ale to bylo tu a tam po dvouj třech kilometrech.
Pořád jsem nevěděl jestli horáka nebo Cross, a nakonec když jsem si uvědomil, že asi budu jezdit víc po silnici a lehčím terénem, tak padla volba na krosovýho Apache.
Starej favorit šel z baráku, zabíral mi místo, měl jsem z něj bolavý záda a vytřesenej zadek.Řazení přeskakovalo, padalo.Tak jsem to dal jednomu člověku na díly. Ještě mám pod střechou 2 ukrajiny, jednu jsem zachránil, před vyhozením (měl bych ji porychtovat) a druhou po dědovi, ta byla pracovní kolo.Na štangli jsem přilepil křoviňák a jeli sme sekat trávu nebo vyžinovat.Na to bych opravdu nový kolo brát nechtěl.
Je super že se rozrůstá síť cyklostezek a cyklotras.
V zimě nejezdím.Letos jsem ani nekupoval baterie do přední svítilny.Vždycky jsem dojel domů za světla.
Příští prázdniny mě láká zkusit cyklotrasy kolem Lipna.
Tak uvidíme, jak to bude vycházet časově.
Martas: Takovej brutus vzorek, s tim jezdit na silnici, tak jsem utahanej jak kůň.
Jo a taky nejradši jezdíte z kopce dolů?
Nevím jak vy, ale já jsem spíš výletník, radši se jedu podívat prostě "do světa" , než abych honil kilometry a lámal rekordy v průměrech.Ideální trasu mám tak kolem 20 až 30 km, když je echt konstelace tak i padesátka se dá.
Co dát někdy sraz na kolech a udělat si kolečko ?
Něco o tom, jak se maj cyklisté na Mladovožicku:
http://kolem.cz/zlatá%20šlapka%202006/mpeg/team.wmv