Pěkný fotečky..... Ta jedna z rallye Gynov má takovej šmrncovní nádech
Puhi, Biggi tady podmínky pro udělení bluda za 4 příspěvky nesplňuje, maximálně za dva, ale to zcela vyřeší domluva
To spíš ty by jsi zasloužil, takový MM (mimo mísu )
moja mrska2101
Moderátor: Moderátoři
aktualny stav mnojej mrsky momentalne sa zacalo pracovvat na ostrom 1.5 motore ....ozaj aktualne foto na www.kbgarage.szm.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes som ozivil driftmachine ladu 2101 na to ze polroka v nej nebol karburator a ten co som namontoval sa cca rok nepouzival tak po namontovani a natahani benzinu chytila na prvu supku uz len vymenit sviecky a tuti fruti na zimu sa mam nacom salit a pokracujem dalej v skladani noveho /ostreho/motora
zopar foteciek z ozivovania kedze sa chystam na mojej ruskej mrske jazdit v normal premavke a nemam chut sa handrkovat s niekym tak som nahodil krasne sedacky z 07 a hlavne uuuplne nanovo spraveny karburator pretryskovany s komplet vymenenymi crevami vymenene vzdusniky a zarovvnany a ide ako hodinky neake foto http://www.kbgarage.szm.com/lada.html
hmmmm...pěkné...moc pěkné .
To odvětrání kliky má i nějaký střeva na zachicování oleje nebo je to vevnitř jenom holá nádoba?? Dělal sis ho samo-domo nebo je kupované??
A ta svislá páka je ručka?? Jak je řešená??
To odvětrání kliky má i nějaký střeva na zachicování oleje nebo je to vevnitř jenom holá nádoba?? Dělal sis ho samo-domo nebo je kupované??
A ta svislá páka je ručka?? Jak je řešená??
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou
East side custom shop za zahradou
ahojte ta nadobka na odvetranie kluky nieje celkom prazdna ale nieje to ani nic extra vymnimocne v podstate je len spravena tak aby plnila svoj ucel a vyrabam to ja s mojim kolegom kedze on je profesionalny zvarac a pracuje s nerezom takze to vie a ta rucka ano je vlastne napojena na seriove brzdove lanka takze je to mechanicka rucka a ozaj pritvrdil som zadok a zacal makat na predku zopar fotiek http://www.kbgarage.szm.com/lada.html ps ten staronovy karburator je neporovnatelny teda zo seriovym auto ide ovela lepsie