Já ročně kdysi normálně najezdil kolem 2-3 tisíc km, posledních pár let je to do těch 500km a loni to bylo úplně strašný, 236km.
Rekord v jeden den mám 154km, trochu to kazí fakt, že cca 140km ten den najezdila tehdejší přítelka na horským kole (v Plzni jsme se trhli, každej si vyřídil svoje a jeli jsme zase spolu zpět).
Podobně jsme spolu kdysi jeli 122km Tachov-Příbram a po dvou dnech pauzy opět 122km zase zpět, to byl docela masakr
Podobně jako Marek, mám 98kg, od dřepákování u počítače mě pobolívaj záda, když popoběhnu, v krku "píská turbo", a vodu sice snáším, ale příliš nevyhledávám
Těch 8-12kg by to chtělo shodit, ale ideální by na to asi byl nějakej hladovej krk navíc, protože já prostě v tej velkej pánvi vždycky navařím, a pak se přežeru (viz
http://picasaweb.google.com/dmatej79/Jidlo ) (trocha ironie, podotýkám).
Jinak v zimě to mám podobně jako s Laďkou, mě prostě baví, když to klouže, a já se na tom udržím. A dneska mě to právě ukrutně nadchlo! Taky vím, že když jsem se trošku víc hýbal, paradoxně jsem toho i víc stihnul, prostě člověk tolik neupadá do tej unavenej letargie
Novoroční předsevzení nemám, ale možná by se něco našlo, co je třeba "napravit"
(Laďka, barák, ženský, fyzička ... nezapomněl jsem na něco?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).