a u muzea 4 cmDrobek81 píše:.a to napadlo snad 0,5cm snehu

Moderátor: Moderátoři
a u muzea 4 cmDrobek81 píše:.a to napadlo snad 0,5cm snehu
Vidíš, u nás tě autobusy v 15 cm sajrajtu předjíždějí do kopce když je kalamita a jedeš 45km/h ve městě (to bylo dost i na mě, nehledě k tomu, že v protisměru jela auta...). Nicméně autobusy tu nikdy nemají problém i v sebevětším marastu, vždycky všechno projedou a vyjedou. Špunt udělají tahače a dodávky s náhonem na zadek (LT, tranzit atd).Drobek81r píše:Mne takhle blokoval autobus kdyz se nemohl rozjet do kopce...a to napadlo snad 0,5cm snehu
no ja jel za autobusem do kopce a pak musel zastavit...coz bylo nesteti...pokud jel tak v pohode, na konci vsak bruslil a smykal s sebou jak had - taky to byl kloubakNulašestka píše:Vidíš, u nás tě autobusy v 15 cm sajrajtu předjíždějí do kopce když je kalamita a jedeš 45km/h
patrně tlačná koncepce (motor ve vleku, pohon 3. nápravy) , že ? to je na sníh to nejlepšíDrobek81 píše:no ja jel za autobusem do kopce a pak musel zastavit...coz bylo nesteti...pokud jel tak v pohode, na konci vsak bruslil a smykal s sebou jak had - taky to byl kloubakNulašestka píše:Vidíš, u nás tě autobusy v 15 cm sajrajtu předjíždějí do kopce když je kalamita a jedeš 45km/h
no na snih...ono spis asi zrovna stal na naledi, ja totiz nemel sebemensi problem se rozjet, jen uplne nahore mi to proklouzlo ale za mno fabie nemohla vubec jet...ale zas mam vzadu bombu a kdyz natankuju plnou benzinu, nemam problem s vyjetim kopcu v zime...Michal Pokorný píše:to je na sníh to nejlepší
No jo, u vás máte tu MHD vůbec nějakou divnou. Taková nerozumná jména zastávek máte, neznalého člověka to snadno zmateCory píše:Touto linkou jazdim na intrakMichal Pokorný píše:http://www.imhd.zoznam.sk...gn=20&gs=e&gsd=
Jsem kdysi viděl nabídku jedno DP, už nevím v jakým městě, že je možný si jméno zastávky "pronajmout", myslím, že psali min. na 5 let.Michal Pokorný píše:Názvy zastávek podle nějakého podniku jsou ošemetná záležitost. Podnik se odstěhuje nebo zkrachuje a je po parádě. U nás třeba byla zastávka Mountfield , ale prodejna se přestěhovala, tak se teď jmenuje Gagarinova - to je trvanlivější název