Tohle dnes napsali
Moderátor: Moderátoři
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
práve som tu to video chcel dať
mňa zarazilo, že nespomenuly chýbajúce zadné opierky hlavy....a ešte nerozumiem celkom dobre tej poznámke, že za rádio sa musí priplácať. Veď podľa mňa, je lepšie keď sériovo žiadne rádio v aute nie je, lebo si tam môžem dať ako chcem nie? A nie také ako mi "vnucuje" automobilka alebo predajca
mňa zarazilo, že nespomenuly chýbajúce zadné opierky hlavy....a ešte nerozumiem celkom dobre tej poznámke, že za rádio sa musí priplácať. Veď podľa mňa, je lepšie keď sériovo žiadne rádio v aute nie je, lebo si tam môžem dať ako chcem nie? A nie také ako mi "vnucuje" automobilka alebo predajca
Vďaka za linku, pridal som ju na "anti Lada" fórum spolu s dalšími faktami
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 9#p6989736
Kto bude mať zaujem, môže tiež prispieť
PS: Opierky na zadných sedadlách? Prvé čo šlo von z auta aj s komplet sedadlami..
Ale vážne, myslím že len prvé Kaliny ich postrádali, minulý rok už boli myslím sériové.. Opravte ma ak sa mýlim.
Vesta SW Cross 1.6, r.v. 2019 (2022 - na večné časy a nikdy inak)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží, momentálne v odpočinku)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží, momentálne v odpočinku)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdyby chteli, tak i to se přeci dá řešit. U Stila mám v zadních sedadlech vybrání a pokud pokud se opěrky zasunu, tak je horní hrana opěradla téměř v rovině. Všechno jde, pokud se chce, ale oni chtějí spíš asi malé náklady.Michael 4x4 píše:DJW: mne sa naopak zdá, že práve prevé kaliny ich mali. Zadné sedačky (aj v kombíku) dokonca majú v pod poťahom "diery" na opierky hlavy. Podľa predajcu kombi nemá opierky kvôli tomu, že výrobca počíta s častým sklápaním zadných sedadiel. Tak aby to bolo jednoduchšie a rýchlejšie
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Pohádka pro zákazníky...Michael 4x4 píše:Podľa predajcu kombi nemá opierky kvôli tomu, že výrobca počíta s častým sklápaním zadných sedadiel.
Ve skutečnosti to může mít různý důvody, počínaje šetřením (což mi na rusáky nesedí, že by je začala zajímat efektivita a ekonomika výroby), přes technický důvody (třeba by nevycházely pole výhledů) nebo dodavatelský (mají těch opěrek málo) a nebo prostě jen ruskej diletantismus. Případně kombinace Čert ví...
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- Fišer Jiří
Nechcem Vam tu kazit iluzie, ale cely ten test je jedno 14-minutove PR.
Pri ZIADNOM z predstavovanych aut nevyzdvihli jeho negativa zatial co dopodrobna porozoberali pozitiva.
Co ma vsak prekvapilo je nespomenutie motora v Kaline.
Vo svojej (cenovej) triede totiz patri k tomu najvykonnejsiemu a dynamikou prekona vacsinu zakladnych verzii o triedu drahsich aut.
Ale urcite potesi ze Slovlada investuje do reklamy.
Pri ZIADNOM z predstavovanych aut nevyzdvihli jeho negativa zatial co dopodrobna porozoberali pozitiva.
Co ma vsak prekvapilo je nespomenutie motora v Kaline.
Vo svojej (cenovej) triede totiz patri k tomu najvykonnejsiemu a dynamikou prekona vacsinu zakladnych verzii o triedu drahsich aut.
Ale urcite potesi ze Slovlada investuje do reklamy.