Tak jasně že na šestku patří šestkový kola s chrom poklicema. Dokonce se mi líbí když sou na šestce jakýkoliv poklice, když zrovna nejsou šestkový. Prostě na auto patří kolečka s pokličkama Rosťo, nevím jak vypadá celý auto, ale špatný to asi nebude, kdyby to bylo holý, tak bys jezdil jak cigán.
MartasBrno píše:kdyby to bylo holý, tak bys jezdil jak cigán.
Dík, no
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ono v kombinaci s koly s kulatými dírami to vypadá docela dobře, myslím že kdyby to byly disky 2101 vypadalo by to o něco tragičtěji.
Zrovna dnes jsem u obchoďáku viděl velice zachovalou naleštěnou 2104 (což je zde na Litoměřicku veliká vzácnost), ovšem oranžové barvy - taková ta silničářská klasika , už to samo o sobě je něco strašného a ještě k tomu měla disky z typu 2101 a chrom. poklice, celkově to působilo cirkusovým dojmem.
No já bych řekl, že Rosťovo auto má do hranáče už hodně daleko.... Motor 1600, ten tam taky není původní, sání na kapotě jako kráva , tak proč ne disky s kulatýma dírama a chrom poklice . Vyloženě nový model Lady 210567...