Tak to už by mi asi prask.... Muj rekord je asi 600 za den a to už jsem byl rád, že jsem končil
Naposledy upravil(a) Laďuša dne pon pro 14, 2009 18:09, celkem upraveno 1 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
No, jednou jsem zastavil někde za frýdkem v poli na cigáro a usnul:) Ale s tímhle autem jsem zůstal viset za ten skoro rok tak 3x, je fakt, že opravdu intenzivně jsem ho užíval v období leden - květen, jezdil jsem s ním hodně i po dálnici (bez známky), na tu čtyřku to byl celkem marast, na tachometru jsem míval většinou 140, jednou 155, 15" kola, 225 vzadu, maďar a to bylo vše. Hlavně když jsem to míval jako servisní auto, byla to prd*l, jezdil jsem s tím po celé Moravě, vždycky mě poznali podle zvuku, teď si myslím vůz užívá poklidný důchod. Jednou jsem za tím dokonce odtáhl na vozíku celý auto. A vyjel jsem s tím až na konec Ostružné, když byla komplet pod sněhem, měl jsem tam 3 zimní gumy a na zadku jednu sjetou letní, dal jsem dvojku, plnej plyn a letělo to až nahoru (dolů už to taková *rdel nebyla).
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Aci, to je teda solidní denní náběh. Musíme na nějakym srazu hodit řeč, ať znám historii vozu na 1
A já spekuluju nad tim, jestli mě to na Makarskou doveze v létě 2010 nebo 2011
no pokial sa o to budes starat a udrzovat to po technickej stranke v dobrom stave a budes mat dostatok narvov na taku dlhu cestu tak si myslim ze s nejakym povinnymi nahradnymi dielmi a nejakym zakladnym naradim a s pravidelnymi prestavkami to urcite dojde.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Vždyť je to mladé moderní auto, proč by nedojelo : ) Základní kazivé díly, všecko nářadí, stříbrná páska + vázací drát + stavitelný klíč a jede se ... jo a štěstí přeje připraveným.
No, že bych Ladnou ňák extrémně poctivě udržoval a technicky připravil před cestou do Polska se říct nedá, jakožto ani o ňákých přestávkach.... Akorát tak pro dotankování a na rohlík s paštikou, ale to to ani nevychladlo.... Musí se valit, neni čas ztrácet čas na takovej dálce ňákou přehnanou starostlivostí. Jestli se má něco vysypat, tak se to prostě vysype s pauzou i bez pauzy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Laďuša píše:Jestli se má něco vysypat, tak se to prostě vysype s pauzou i bez pauzy :mrgreen:
To je sice fakt, na druhou stranu je dobré občas zastavit a aspoň auto obejít a ohnout se pod něho. Mě se to už jednou vyplatilo - povolilo se mi šroubení olejového chladiče a za 150km postupně vychcala skoro půlka oleje (UAZ). Díky zastávce jsem na to přišel, dotáhl, dolil a všechno ok.
Dneska jsem si byl po obědě trošku zablbnout na jedno parkoviště u nás a za tu 1/2 h jsem se tam vysřídal já, jakejsi favorit, Fko Astra, nějaký Punto, Octávka a VW Caddy. Dalo by se řict, že jsem tam byl "mezi jednookými králem"
Celkem jsem koukal, že je o malý parkoviště za fabrikou takovej zájem
Auto se mi poku*vilo Potřeboval bych radu expertů...
Pokusím se vám popsat problém:
Vyjížděl jsem ze zahrady, auto v pohodě nastartovalo, volnoběh držel. Vyjel jsem, dal jsem za 2 a auto asi po 150m začalo nehorázně cukat a přestávalo jet až jsem asi po 300m dojel úplně. Zkusil jsem nastartovat, chytlo. Volnoběh víceméně držel, jakmile jsem se pokusil přidat plyn, mělo to okamžitě tendenci zhasnout.
U nás je zrovna úplně extrémní mráz, přikládám to na vinu zmrzlému reduktoru.
Myslíte, že je to možné? Příp. co by jiného mohlo být na vině?
Budu rád, když mi poradíte, díky Martin