Patrac píše:muselo dát práci zaretušovat lano..

Moderátor: Moderátoři
jj, to sem mel jednu spoluzacku co mela tak 6-8ky - byli sme z toho nestastni oba, ani nevim jaka byla v obliceji, vsude sama koza...dokonce i kdyz sem odvratil oci na tabuli tak sem je videl...nikomu nepreju, radsi takove akorat doruky, zadne obludyMichal Pokorný píše:hm, vidím, že jsem si dobře zvolil zaměstnání..... taková naše pekařka, no divím se, že je schopna vzpřímené chůze
...no drobek, uz vidim jak si bol z toho nestastnyDrobek81 píše:jj, to sem mel jednu spoluzacku co mela tak 6-8ky - byli sme z toho nestastni oba, ani nevim jaka byla v obliceji, vsude sama koza...dokonce i kdyz sem odvratil oci na tabuli tak sem je videl...nikomu nepreju, radsi takove akorat doruky, zadne obludyMichal Pokorný píše:hm, vidím, že jsem si dobře zvolil zaměstnání..... taková naše pekařka, no divím se, že je schopna vzpřímené chůze
No slečny byla nešťastná z toho že si Drobek nepamatuje jak se jmenuje a Drobek byl nešťastný že se nemohl soustředitgogo píše:...no drobek, uz vidim jak si bol z toho nestastnyDrobek81 píše:jj, to sem mel jednu spoluzacku co mela tak 6-8ky - byli sme z toho nestastni oba, ani nevim jaka byla v obliceji, vsude sama koza...dokonce i kdyz sem odvratil oci na tabuli tak sem je videl...nikomu nepreju, radsi takove akorat doruky, zadne obludyMichal Pokorný píše: hm, vidím, že jsem si dobře zvolil zaměstnání..... taková naše pekařka, no divím se, že je schopna vzpřímené chůze
...ale aj tak, 6-8 je uz dostPatrac píše:No slečny byla nešťastná z toho že si Drobek nepamatuje jak se jmenuje a Drobek byl nešťastný že se nemohl soustředitgogo píše:...no drobek, uz vidim jak si bol z toho nestastnyDrobek81 píše: jj, to sem mel jednu spoluzacku co mela tak 6-8ky - byli sme z toho nestastni oba, ani nevim jaka byla v obliceji, vsude sama koza...dokonce i kdyz sem odvratil oci na tabuli tak sem je videl...nikomu nepreju, radsi takove akorat doruky, zadne obludy