To zní jak kdyby jsi dělal v atomovce u Charlese Montgomeryho BurnseMichal Pokorný píše: U nás je v první zóně ...

Moderátor: Moderátoři
To zní jak kdyby jsi dělal v atomovce u Charlese Montgomeryho BurnseMichal Pokorný píše: U nás je v první zóně ...
Však u nás se v těchto podmínkách normálně dělá, přestávku máš 30 minut za směnu. Jen s tím rozdílem, že si na pracoviště můžeš vzít vodu. Ovšem pouze bezbarvou, neochucenou tekutinu. Tedy skutečně jen čistou vodu, na výběr je perlivá/neperlivá. Ovšem tato voda má po půl hodince teplotu, při které tedy vůbec nechutná a ani při pocitu sebevětší žízně je téměř nepolknutelnáKalasnikov píše:Zkus si v těch luxusních podmínkách dělat na páse, když se můžeš napít o přestávkách co 2 hodiny
Tak to u nás je to v pohodě. Vzhledem k tomu, že se jedná o potravinářský podnik (i když to z popisu tak nevypadá) tak platí po celém závodě zákaz kouření. Máme tu jen jednu kuřárnu a to tak odpudivou, že i lecjakého kuřáka přejde chuťplavec píše:To s tou zimou, co tu píšeš (MP) ,tak to jsem zkusil taky .V Kolchoze v únoru. tři dny jsem to tam přetrpěl, a pak jsem to dobrovolně vzdal. Od rána jsem celej den poslouchal ty nerudný dědky, jak nadávaj že musej pořád topit a pořád tam seděli u piva v zakouřeným kamrdlíku.Nejsem nějakej odpůrce toho aby si někdo na pracovišti zapálil, ale aby tam bylo zahuleno, že přes mlhu není vidět na krok, to už je silná káva.Sám jsem taky kuřák, ikdyž jen sváteční, ale co je moc to je moc. A v práci nemám chuť ani čas kouřit.Na mým novým pracovišti se kouřit nesmí, tak jsem šťastnej, že tam nejni mlha.
mno i bych si tipl ze delas Coca Cola companyMichal Pokorný píše:Tak to u nás je to v pohodě. Vzhledem k tomu, že se jedná o potravinářský podnik (i když to z popisu tak nevypadá) tak platí po celém závodě zákaz kouření. Máme tu jen jednu kuřárnu a to tak odpudivou, že i lecjakého kuřáka přejde chuť
Práce lékařů si vážím,ale tohle už opravdu přehánějíMichal Pokorný píše:http://www.halonoviny.cz/index.php?id=88809