Ano, ano, nahodit čtverkovou záď by to chtělo .Cory píše:a co tak pohrat sa trosku aj so zadkom?
predok na kombajne
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
to KL: pocuvaj ti HRANOFIL ! ziadne krizenie sa nechysta !
to all: verim ze narocnost ukonu vymeny celeho čumáku je obrovská avšak sám neviem ked už mám šetky diely nakúpené čo s tým ??!
to all: verim ze narocnost ukonu vymeny celeho čumáku je obrovská avšak sám neviem ked už mám šetky diely nakúpené čo s tým ??!
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Uplně nejlepši by bylo, nasadit na to komplet plechy z 04ky , ne teď važně 03 předek by vypadal dobře
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
podběhy 03/06 a 01/011/02 jsou každý úplně jiný... jde tam o prolis na hrnce světel... 4voko má hrnce přístupný od motoru a 01 a atd. spodem od blatníku, ale to tady určitě každej ví . když už to překopat, tak jedině celý a řek bych že to bude stejně složitý, né-li lehčí než pasovat novej čumák na starý podběhy... muj názor. jinak hlasuju pro přestavbu... 03 kombi... juj
MarťasBrno: Blizzard je důkazem, že to jde i doma na koleni. ovšem při stání na rovině je znát jeho poněkud větší boční náklon... njn jedna strana ujela
MarťasBrno: Blizzard je důkazem, že to jde i doma na koleni. ovšem při stání na rovině je znát jeho poněkud větší boční náklon... njn jedna strana ujela
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
- MartasBrno
Neblbněte,alespon hranatci mají nepřesné megaspáry už z fabriky ...
02 je pěkný vůz,ale hlasoval jsem pro čelo 03/06,byl by to exotický hybrid nejenom u nás ale i v b.SSSR a ve světě,měl bys echt raritu.
Po pravdě-pěknou další 02 můžeš potom koupit vždycky.
Je to na tobě,já bych kombinaci orig. 02+02 s čelem 03 klidně přistoupil.
P.S: I když taková 04 s čelem 07,to by bylo teprve něco .
02 je pěkný vůz,ale hlasoval jsem pro čelo 03/06,byl by to exotický hybrid nejenom u nás ale i v b.SSSR a ve světě,měl bys echt raritu.
Po pravdě-pěknou další 02 můžeš potom koupit vždycky.
Je to na tobě,já bych kombinaci orig. 02+02 s čelem 03 klidně přistoupil.
P.S: I když taková 04 s čelem 07,to by bylo teprve něco .
Ger, maj rozum. Musíš meniť celý čumák a vo výsledku to nieje nič oslnivé. V Prievidzi jazdilo dosť takto upravených kombíkov jak na spôsob 1500, tak aj na 1600a proste to nieje ono. A ten zadok nepasuje k predku-máš potom preplácaný predok a strohý zadok.2102ka bolo auto vymyslené skôr ako pracovné vozidlo a luxus vyšších radov sa k nemu nehodí.
Každému sa však páči niečo iné, preto sa musíš rozhodnúť sám
Každému sa však páči niečo iné, preto sa musíš rozhodnúť sám
Naposledy upravil(a) Sid dne sob pro 05, 2009 17:26, celkem upraveno 1 x.
- Křečík Barbuška
Nikoliv, sice jsem něco takového v podstatě žertem navrhoval, ale nalijme si čistého vína, kombajnu sluší pouze strohý pětkový předek. Se sedmičkovým čumákem mi čtverka připadá poněkud nevkusná.Veverka píše:I když taková 04 s čelem 07,to by bylo teprve něco
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
An taky mě uhlazená 05 přijde hezčí,pěkné by možná bylo 04 s maskou 06,ale to je už otázka vkusu.Koko Loko píše:Nikoliv, sice jsem něco takového v podstatě žertem navrhoval, ale nalijme si čistého vína, kombajnu sluší pouze strohý pětkový předek. Se sedmičkovým čumákem mi čtverka připadá poněkud nevkusná.Veverka píše:I když taková 04 s čelem 07,to by bylo teprve něco
- Křečík Barbuška
MartasBrno, Tak to ti nepovim, protože tuto akci prováděl původní majitel. Měnil tehdá půl auta-všechny blatníky, oba prahy a právě i celej předek (čelo a podběhy) a zvládnul to ve stodole jen s latí a vodováhou. Já měnil "jen" blatníky, když jsem to koupil. Kdybys to detailně zkoumal, tak zjistíš, že to nesedí úplně pěkně všude, ale na fci auta to nemá vliv-gumy se sjízdí normálně, pohyb nápravy a ramen taky OK a že mam u jedněch dveří větší fuku než u druhejch, to neřešim
tímto se omlouvam za odbočku od tématu, pokud tě zajímá víc, tak můžeš pokračovat zde: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &start=255 pár fotek se taky najde
tímto se omlouvam za odbočku od tématu, pokud tě zajímá víc, tak můžeš pokračovat zde: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &start=255 pár fotek se taky najde
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG