Maysnerovo kupatko
Moderátor: Moderátoři
1 mesic jsi unesenej jak je to silny
2-3 si zvyknes a uzivas si to
3-5 bys obcas chtel vic
6 zjistis ze je to slabe a zacnes koukat po internetu jak pridat kone a kolik stoji Mka
jo a vyskove stavitelny ridicovo sedacky maji vsechny Báwa....
2-3 si zvyknes a uzivas si to
3-5 bys obcas chtel vic
6 zjistis ze je to slabe a zacnes koukat po internetu jak pridat kone a kolik stoji Mka
jo a vyskove stavitelny ridicovo sedacky maji vsechny Báwa....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
7. pak zacnes prodavat vybaveni bytu, abys mel na benzin:)
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Dostal ste Bludišťáka!
jak psal Vik. vyskove stavitelnou sedacku to ma, kolik to papa? podle TP mesto neco pres 11, dalky 6,6 a kombinovana 8,0. za kolik budu jezdit nevim. domu to dojelu na odtahovce. jeste to neni v cechach prihlaseny, ma to cistopis
tento bod je spolecnej s upravenou ladou. stavet do kombika motor, tak mi bude zrat minimalne stejne jako bmw, ale vykon bude nizsi a zivotnost motoru tuplemAcibuk píše:7. pak zacnes prodavat vybaveni bytu, abys mel na benzin:)
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Mě osobně se to auto celkem líbí, ale ceny u nás se mi pořád zdají šílený, a v TD na kupé v pěkné barvě za rozumnou cenu asi nenarazím.
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
- Křečík Barbuška
Viku,Acibuk tě za tohle bude chtít upálit ,mimochodem dneska můžeš mít naftu všude od raketoplánu až po sekačku na trávu.vik2 píše:8. shanis dobrej antiradar, sundavas predni znacku.......
Acibuku, tak ti nevim. delaji se vubec Coupatka v nafte?? -- (nemci jsou schopni takove zhovadilosti jako je sportovni auto v nafte)
jak jsem uz psal. kdyz bych postavil tu zhovadilost 1.8-2.0MPi lada motor, tak bych byl za tyto hodnoty stastnej. lpg do kombika jsem nemel v planuKoko Loko píše:To není moc odlišné od Žigula v zimě , město horší, dálka lepší.Maysner píše: ... mesto neco pres 11, dalky 6,6 a kombinovana 8,0 ...
E36 Coupe v nafte jsem jeste nevidel a podle toho co vim se ani nedelali. to maximalne hnusnej Compakt. E46 uz ano
a bmw si drzi ceny. daj se koupit levny, ale uz jsou dost dodelany. ja jsem toto, nedavno dotazeny z nemecka, koupil za 74tis. ale neni problem sehnat i za 140tis apod.
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Tak do kupé nafta asi moc nepatří, ale třeba se na světě najde někdo, kdo jezdí sám, má rád sportovní jízdu a zároveň hodně jezdí. Ale to, že tohle auto by mělo být na benzín, na tom se asi shodneme všichni:)
IS na naftu jsem viděl, ale to auto je takový, no, víte jaký.
IS na naftu jsem viděl, ale to auto je takový, no, víte jaký.
zde
Dostal ste Bludišťáka!
Dostal ste Bludišťáka!
od 70tis se daj sehnat uz pekny kousky, malo ale daj. ale ne 328. ty pod 100tkc nebrat
samozrejme ze ma naky mouchy, ale kosmeticky nebo drobnosti (zaseklej posuv ridicovi sedacky, motorek ostrikovacu netoci, palubak ma horsi displej), ale mechanicky je to auto v dobrym stavu. rizeni nikam netahne, z podvozku nic neboucha, bna brzdach jede rovne, motor si pekne prede, ......
samozrejme ze ma naky mouchy, ale kosmeticky nebo drobnosti (zaseklej posuv ridicovi sedacky, motorek ostrikovacu netoci, palubak ma horsi displej), ale mechanicky je to auto v dobrym stavu. rizeni nikam netahne, z podvozku nic neboucha, bna brzdach jede rovne, motor si pekne prede, ......
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
gratulujem
190tkm pokial je realnych je velmi slusna hodnota. Moja 2.8 ma cez 220 s realnostou tazko povedat a tak asi za 10tkm mi odide Vanos/podla ucha tipujem/
uz sa tesim ked to postavime vedla seba, ta farba, Mkove zrcatka a celkovy look je super. Jedine co mi vadi/rovnako ako na mojom/ je kontrast medzi tmavymi sklami svetiel a bielymi smeroviek......
190tkm pokial je realnych je velmi slusna hodnota. Moja 2.8 ma cez 220 s realnostou tazko povedat a tak asi za 10tkm mi odide Vanos/podla ucha tipujem/
uz sa tesim ked to postavime vedla seba, ta farba, Mkove zrcatka a celkovy look je super. Jedine co mi vadi/rovnako ako na mojom/ je kontrast medzi tmavymi sklami svetiel a bielymi smeroviek......
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
dnes jsem vybehal urady a uz s tim jezdim. je to supr. oproti zigulaku se to nebrani jizde pri 1300 ot a pri seslapnuti plnyho hned zrychluje zvykam si no. ale libi se mi to dost. dnes jsem natankoval za litr a nadrz jeste nebyla plna
majo: mno. uvazuju nad DEPO performace s AE, ale blinkry bych tam poridil bud kourovy, nebo bych zkusil zbastli ty od depa s origo krytama ale to ma chvilku cas. musim poresit jiny veci. 190tkm je pravdivych. motor je uplne ok. pekne si seveli, proste nadhera, v 3500ot to zarazi znovu do sedacky. to bude asi tim vanosem
majo: mno. uvazuju nad DEPO performace s AE, ale blinkry bych tam poridil bud kourovy, nebo bych zkusil zbastli ty od depa s origo krytama ale to ma chvilku cas. musim poresit jiny veci. 190tkm je pravdivych. motor je uplne ok. pekne si seveli, proste nadhera, v 3500ot to zarazi znovu do sedacky. to bude asi tim vanosem
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009