Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
OK, protože radka mb jsem už neviděl víc jak rok, a protože jsou zatim pozitivní ohlasy i na tu další středu, tak to hodíme na toho 25. listopadu, čas stejnej - 18:00hod, místo stejný - divadelní klub. Taky je to dál dopředu v čase, tak si zájemci můžou spíš udělat volno na mírnou intoxikaci alkoholem a pokec o těch našich strojích i o čemkoli jiném.
Ale už bych to neměnil, protože jinak si v tom uděláme guláš a nakonec se nesejdeme, a pražská sekce bude pro srandu Ladistům !!!!! Teda - víc než je teď, a než se začnete shýbat pro materiál na kamenování, ano je to i moje vina!!!
Sakra, soufám, že se ukáže aspoň čtyři pět lidí, nějak mi to když to teď píšu začalo hrozně chybět. To je tim, že jsem letos úplně zazdil srazovou sezónu
Ale už bych to neměnil, protože jinak si v tom uděláme guláš a nakonec se nesejdeme, a pražská sekce bude pro srandu Ladistům !!!!! Teda - víc než je teď, a než se začnete shýbat pro materiál na kamenování, ano je to i moje vina!!!
Sakra, soufám, že se ukáže aspoň čtyři pět lidí, nějak mi to když to teď píšu začalo hrozně chybět. To je tim, že jsem letos úplně zazdil srazovou sezónu
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
radek mb: souhlas, lepší něco než nic, počátky pražskejch schůzí taky byly o čtyřech nebo pěti lidech (Myšo, Pšenda, Teepee, radek mb a já). Ale to jsou takový čtyři nebo pět let zpátky, tušim...
Jinak já s tim samozřejmě počítám taky, když už jsem zas po dlouhý době plácnul do stojaté zahnívající hladiny pražského jezírka
Jinak já s tim samozřejmě počítám taky, když už jsem zas po dlouhý době plácnul do stojaté zahnívající hladiny pražského jezírka
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
Když se nic nestane, tak se to pokusím také rozseknout a dorazit.Radek píše:radek mb: souhlas, lepší něco než nic, počátky pražskejch schůzí taky byly o čtyřech nebo pěti lidech (Myšo, Pšenda, Teepee, radek mb a já). Ale to jsou takový čtyři nebo pět let zpátky, tušim...
Ford Sierra 2.9i V6 Manuál Ghia - 150 koní a jede to šíleně, jak jinak než na LPG