Es tut mir leit, aber ich weiss nicht. Du muss dieser alte Frau fragen.Teepee píše:A kdo je to ten Sturmbannführer?
Vtipy
Moderátor: Moderátoři
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Entschuldigen. Ich habe kein HochdeutschPetr HC píše: ...a líto je německy leid...
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hele, a fakt je ten Sturmbannführer správně píše? Nemá tam bejt spíš band?
A když už jste tu teda přitvrdili...
Příde všeobecně známej proutník Lojza do hospody, klábosí se, že, až zas došlo na ty ženský. No to je něco pro Lojzu, tak vyprávěl? ,,Chlapi, to mi nebudete věřit, včera jsem byl se Zuzanou, ty jo, ale to byla smršť, to vam povim. Ta řičela úplně blahem, normálně ani pak nemohla chodit!" ,,Ty, Lojzo, a která je to ta Zuzana, známe jí?" ,,No jasně, to je ta na vozíčku."
A když už jste tu teda přitvrdili...
Příde všeobecně známej proutník Lojza do hospody, klábosí se, že, až zas došlo na ty ženský. No to je něco pro Lojzu, tak vyprávěl? ,,Chlapi, to mi nebudete věřit, včera jsem byl se Zuzanou, ty jo, ale to byla smršť, to vam povim. Ta řičela úplně blahem, normálně ani pak nemohla chodit!" ,,Ty, Lojzo, a která je to ta Zuzana, známe jí?" ,,No jasně, to je ta na vozíčku."
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Sturmbannführer byla hodnost příslušníků NSDAP oddílů Sturmabteilung a Schutzstaffel. V překladu vůdce útočné jednotky,Sturmbann byl ranný ekvivalent jednotek SA a SS pro prapor. Hodnost má původ u německých úderných jednotek z první světové války, kde byl titul Sturmbannführer použit pro velitele úderného praporu.
dusin: myslim že to byl ekvivalent majora
dusin: myslim že to byl ekvivalent majora
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
-
- Kontaktovat uživatele:
Manželé sedí v prázdném kupé proti sobě.
Po půlhodině povídá manžel: "Růženo, pojď sem. Sedni si ke mně."
Manželka poslechne, přitulí se k němu a šeptne mu do ucha:
"A co tak najednou?"
Muž ji obejme a říká: "Už jsem se na tebe nemohl dívat."
Po půlhodině povídá manžel: "Růženo, pojď sem. Sedni si ke mně."
Manželka poslechne, přitulí se k němu a šeptne mu do ucha:
"A co tak najednou?"
Muž ji obejme a říká: "Už jsem se na tebe nemohl dívat."
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
"Děti, jestlipak víte, kdo je to hrdina?", ptá se takhle jednou soudružka učitelka.
"Já, já to vím", hlásí se Anička. "To náš strejda je u požárníků."
"Ano, děti, to je jistě záslužné povolání. Ale, víte, ten správný hrdina to není..."
Hlásí se tedy Maruška: " 'sím, náš tatínek jednou zachránil topícího se kluka!"
"Jistě. To je opravdu záslužný čin", na to učitelka. "Ale, přeci jen, není to ten správný hrdina. Tak, kdo další.....?"
"Prosím, můj dědeček bojoval za války na Dukle", vstane Pepíček.
"Ano, děti, ano, to je ten správný hrdina!!!", povídá paní učitelka. "A jakpak se dědeček jmenoval, Pepíčku?"
"Prosím, Sturmbannführer Schnittke, paní učitelko."
"Já, já to vím", hlásí se Anička. "To náš strejda je u požárníků."
"Ano, děti, to je jistě záslužné povolání. Ale, víte, ten správný hrdina to není..."
Hlásí se tedy Maruška: " 'sím, náš tatínek jednou zachránil topícího se kluka!"
"Jistě. To je opravdu záslužný čin", na to učitelka. "Ale, přeci jen, není to ten správný hrdina. Tak, kdo další.....?"
"Prosím, můj dědeček bojoval za války na Dukle", vstane Pepíček.
"Ano, děti, ano, to je ten správný hrdina!!!", povídá paní učitelka. "A jakpak se dědeček jmenoval, Pepíčku?"
"Prosím, Sturmbannführer Schnittke, paní učitelko."
Nebyl to on, Sekala přeci zabili
Jinak první ftip byl ze slovenského prostředí, druhý z českého. Berte to jako můj drobný příspěvek k diskusi o prezidentových dodatečných požadavcích k Lisabonské smlouvě
Jinak první ftip byl ze slovenského prostředí, druhý z českého. Berte to jako můj drobný příspěvek k diskusi o prezidentových dodatečných požadavcích k Lisabonské smlouvě