Priatelia, nesmejte sa mi! Neviem dat dole plastove puklice - take tie, co sa len nastrcia na disk. Proste nejde to dole a vylamovat to nechcem.
Preto sa pytam skusenejsich - ako sa to dava dole? Je na to nejaky chmat alebo hmat?
Dakujem
Plastove puklice
Moderátor: Moderátoři
a niesu nasroubovane na nejakom drziaku? my sme to tak kedysi mali-muselo sa s nimi tocit aby sa vysroubovali
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Cory, dakujem za Tvoj cas, uz to islo - pouzil som nastroj netypicky - kutac od krbu - no to one co ma na konci hak. - zachytil som nim ten ocelovy droteny prstenec a s tym to uz islo.Cory píše:a niesu nasroubovane na nejakom drziaku? my sme to tak kedysi mali-muselo sa s nimi tocit aby sa vysroubovali
Este raz dakujem za rady a Tvoj cas, ale fakt som si myslel, ze to nepojde - mordoval som sa s tym uz hodinu a nic. Dakujem!
No, neviem ako velky mas srobovak Ty, ja som to skusal s najvacsim, co ma otec - otvara s tym 25- litrove konzervy s asfaltovou farbou, ktorou natiera strechu domu.Maysner píše:ja pouzivam velkej sroubovak. ze strany zajedu pod ten drat a pres gumu vypacim
Neslo to a hoci nie som clovek, ktory by znizoval hlavu motora, vylepsoval to ci ono, tak nepovazujem sa za totalneho analfbeta. A skutocnost, ze tie puklice som nevedel dat dolu za dost dlhy cas, to mi narusilo mje ego

Ale ako sa hovori, na vstko je treba mat ten pravy nastroj - v tomto pripade je to kutac od krbu. Ale - ak by bol defekt niekde na ceste, neviem, ako to budeme riesti. asi si kupim taky kutac do auta.