DaNNy
Moderátor: Moderátoři
saci potrubi se musi poridit i s karburatorama, nebo vyrobit
rozdelovac tam jde naprasit ze samary ne? nebo tam neni dira po nem jen zaslepena jako u klasiky?
rozdelovac tam jde naprasit ze samary ne? nebo tam neni dira po nem jen zaslepena jako u klasiky?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Motor 2112 je od začátku konstruovanej pro vstřikování, to znamená například díry pro vstřiky přímo v hlavě, což zaslepit je by bylo asi to nejmenší. Vačková hřídel na druhý straně hlavy ven nevychází, nějaká rádoby záslepka tam možná asi je, ale rozhodně není historicky po rozdělovači, ten se tam nikdy nedával, takže těžko říct jak by tam šel. Vačka na sobě taky nemá žádný osazení nebo unašeč pro rozdělovač. Neříkám, že by to nešlo, ale že to nebude žádná sranda a rozhodně nepoměrně složitější než zapojit zpátky původní stříkačku.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
dyť to říkám-tuzing jak prase-takovou pí..vinu- ( už jsem myslel že snad ani není možný dostat bluda)Flipper Tom píše:no světla myslím takovej ten plexi mezi světlama jako má 211x a uprosřed dát LED display kde by se daly rozvěcet nějaký hlášky
/a že je to auto zcela nepraktické je jasný odzačátku
Naposledy upravil(a) rosta dne ned říj 11, 2009 11:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
žlutá zimnice
tenhle příspěvek sem nepatří ale nevim kam jinam s nim.
Takže v čera jsem vytáhl "žlutou zimnici" do sosnový na šotolinu, kde jsem kamrádovi s imprezou nadělil hezký půl kola na kolo a pak jsem si dal malou eRZetu po lese.bohužel cestou domů se mi odporoučel kloub poloosy, takže zdechlá zimnice bude potřebovat odtáhnout do servisu, a já jsem bez auta, neboť Danny na normální silnice tahat nehodlám.
RZ na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=9ZDzla_JpKk
Takže v čera jsem vytáhl "žlutou zimnici" do sosnový na šotolinu, kde jsem kamrádovi s imprezou nadělil hezký půl kola na kolo a pak jsem si dal malou eRZetu po lese.bohužel cestou domů se mi odporoučel kloub poloosy, takže zdechlá zimnice bude potřebovat odtáhnout do servisu, a já jsem bez auta, neboť Danny na normální silnice tahat nehodlám.
RZ na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=9ZDzla_JpKk
-
- Kontaktovat uživatele: