Rosťova 2105ka
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale je to těžká stylovka
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
v pátek jsem myslel že uvařím auto-teplota vylezla na hranici červenýho a to jsem nijak nehnal-dneska jsem byl v autoforu koupit novej termostat-voda se neztrácela-jen se to rychle ohřívalo a teplota skoro na červeným-termostat stál 3 kila a koukal jsem jak péro-celej plastovej obal-v autoforu prodavač říkal že jsou dobrý že můžu bejt v klidu-tak jsem ho asi před hodinou namontoval a byl projet-teplota se ustálila na 90 a když zapnul větrák tak byla ručička přesně na nule(90) -super doufám že to bude bez problémů
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Ja som dnes jazdil v cervenom a nic nevarilo ,islo dalej ...ziigo nieje stodvaaca
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
tak pánové-dneska jsem byl nucen vyměnit pravý spodní čep-byl vytlučenej a měl asi milimetr vůli-a teď to hlavní-byl to MOOG kupovaný před 8 lety a bez problémů vydržel celou tu dlouhou dobu bez destrukce-ne jako ty polské šunty co se vyrvou a potom upadne kolo jo a prachovka byla jako nová nepoškozená-tu jsem si nechal -bude se určitě hodit
hafo km asi 80000 po našich českých cestách-výměna proběhla bez problémů-jen 3 osmičky šrouby kterejma je čep přidělanej k ramenu-jsem musel uříznout flexou protože byly totálně zarezlý jo a o čepu jsem celou tu dobu ani nevěděl-vzpoměl jsem si na něj až když začal tlouctHurikán píše:To zní docela dobře. A ještě pro info - kolik jsi s tím cca za těch 8 let najel?
Předpokládám, že instalace čepu proběhla stylem plug&play a během provozu žádná údržba ve formě domazávání a pod. nebyla.
Výborně. Můj předpoklad bylpotvrzen. Až spotřebuju mých cca 20 čepů, co mám v zásobách, tak si Moogy taky koupím.rosta píše:hafo km asi 80000 po našich českých cestách-výměna proběhla bez problémů-jen 3 osmičky šrouby kterejma je čep přidělanej k ramenu-jsem musel uříznout flexou protože byly totálně zarezlý jo a o čepu jsem celou tu dobu ani nevěděl-vzpoměl jsem si na něj až když začal tlouctHurikán píše:To zní docela dobře. A ještě pro info - kolik jsi s tím cca za těch 8 let najel?
Předpokládám, že instalace čepu proběhla stylem plug&play a během provozu žádná údržba ve formě domazávání a pod. nebyla.
tak jsem konečně sehnal kompletní a nerozpadlý originální odhlučnění co je na podlaze-když jsem tenkrát dělal generálku tak to původní bylo uplně na kaši-to bych nikdy neřekl co udělá centimetr vaty s vrstvou lepenky. auto bylo styl-CO ŘÍKÁŠ-NESLÝŠÍM TĚ- není to sice uplně tichý ale rozdíl je to dooost velkej
včera jsem přezul na zimáky ale bohužel nestihl dát ty krásný nový plecháče- chjo není čas-jo a když jsem přidal plyn tak mě zůstaval viset pedál plynu- já furt čím to je a on byl urvaný silentblok motoru na straně řidiče a když byl motor v tahu tak asi pěkně tancoval-silentblok na 2 kusy-koupil jsem v mototechně v holicích origo ruskej a kvalita zpracování se zdá být velmi dobrá-uvidíme-zatím je to ok
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To se nesmíš rozjíždět tak rychle, pak je to v pohoděrosta píše:a když jsem přidal plyn tak mě zůstaval viset pedál plynu- já furt čím to je a on byl urvaný silentblok motoru na straně řidiče a když byl motor v tahu tak asi pěkně tancoval
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
když to s tou šestnáctkou moc nejde-nejezdím jako stará bábaLaďuša píše:To se nesmíš rozjíždět tak rychle, pak je to v pohoděrosta píše:a když jsem přidal plyn tak mě zůstaval viset pedál plynu- já furt čím to je a on byl urvaný silentblok motoru na straně řidiče a když byl motor v tahu tak asi pěkně tancoval