Pneumatiky, disky, duše (NIVA)
Moderátor: Moderátoři
ja porad nechapu,,,, kam se serete vsichni na seriovych napravch a jeste ke vsemu ouzkych poloosach do sirokych kol
Na Nivku je ideal 6R16 nebo 6.5R16. proste gramodesky. nic nepraska a motor to vzlada. Neeeeeeeeeeee,,,,,,,,kazdej chce honit masýrku na 215-225-235/60...... A pak se boji pridat plyn,,, protoze v ocich vidi rozlamanej diferak
Na Nivku je ideal 6R16 nebo 6.5R16. proste gramodesky. nic nepraska a motor to vzlada. Neeeeeeeeeeee,,,,,,,,kazdej chce honit masýrku na 215-225-235/60...... A pak se boji pridat plyn,,, protoze v ocich vidi rozlamanej diferak
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Majo,,,,, mas silne poloosy. a za dalsi,,,, ty uz to opravujes za 2h se zavazanyma ocima
Porad mam neodbytnej pocit,,, ze jsem v Rumunsku a i v Jedovnbici parkrat slysel neco jako "ja to radeji objedu" nebo "do tohohle nejdu"
Porad mam neodbytnej pocit,,, ze jsem v Rumunsku a i v Jedovnbici parkrat slysel neco jako "ja to radeji objedu" nebo "do tohohle nejdu"
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
pneu KAMA I-511
Zdravím,
čo si myslíte , alebo aké máte skúsenosti s pneumatikami KAMA I-511.
ďakujem.
čo si myslíte , alebo aké máte skúsenosti s pneumatikami KAMA I-511.
ďakujem.
Začíname -Lada niva 1.7I
Honda blackbird ešte nekončíme
Honda blackbird ešte nekončíme
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Účel ??
Caw, skúsenosti síce žiadne, ale otázka skôr znie za akým účelom to xceš ?
Ako a.) čiste zimné or
b.) xceš si s tým sem tam aj do terénu vybehnúť ?
Ako a.) čiste zimné or
b.) xceš si s tým sem tam aj do terénu vybehnúť ?
no na extremy ani nie su
ale myslim ze ako cestne zimaky budu super a nejake tie polnacky a hlbsi sneh tiez zvladnu.... ovsem len teoretizujem, osobnu skusenost nemam
ale myslim ze ako cestne zimaky budu super a nejake tie polnacky a hlbsi sneh tiez zvladnu.... ovsem len teoretizujem, osobnu skusenost nemam
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Pneumatiky -- 1
Nevím, jestli někdo tohoto distributora znáte ? http://www.pneupreciz.cz
Chtěl bych se zeptat jesli někdo nemáte zkušenosti s pnematikou PUMA, kterou prodává je to stejný vzorek jako vraník truck 2000. Zajímalo by mě kolik ta guma vydrží při jízdě silnice terén 5O/5O ? Nebo kolik vydrží Vraník Truck 2000?
Chtěl bych se zeptat jesli někdo nemáte zkušenosti s pnematikou PUMA, kterou prodává je to stejný vzorek jako vraník truck 2000. Zajímalo by mě kolik ta guma vydrží při jízdě silnice terén 5O/5O ? Nebo kolik vydrží Vraník Truck 2000?
Naposledy upravil(a) dt4x4 dne úte říj 13, 2009 07:16, celkem upraveno 1 x.
""""
Pneumatika 4x4 nové generace koncipovaná čistě pro off-road využití za těžkých až extrémních podmínek. Díky stejnosměrnému běhounu a velkým blokům na vzorku může garantovat záběr ve všech druzích terénů.
""""
Ten vyrobce opravdu napise cokoliv aby prodal
Na neco se te zeptam, proc si myslis ze je to jina guma nez jakou nabizi Vranik za stejnou cenu???
covece zijes ve stoleti aušusu a lacinych kopii. prober se...........
Pneumatika 4x4 nové generace koncipovaná čistě pro off-road využití za těžkých až extrémních podmínek. Díky stejnosměrnému běhounu a velkým blokům na vzorku může garantovat záběr ve všech druzích terénů.
""""
Na neco se te zeptam, proc si myslis ze je to jina guma nez jakou nabizi Vranik za stejnou cenu???
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
myslím, že obyčejná váha by odpověděla :c)
vraník je protektor, tzn. kopie (pochybuju, že by měly vlastní vývoj), podle někoho tady na foru má téměř stejný vzorek nějaký ital.
a jestli se jedná o stejnou gumu, tedy protektor, jednoduše zjistíš na váze, protože protektory jsou o pár kilo těžší :c)
T.
PS. když T2k jsou na "těžké až extrémní podmínky", tak k čomu jsou potom takové T3? :c)))
PPS. aby mne původce tohoto vlákna špatně nepochopil, nedělám si srandu ze vzorku, mám ho na nivě v rozměru 205R16 a jsem s ním absolutně spokojený, dělám si srandu z toho co je napsané na webu :c)
vraník je protektor, tzn. kopie (pochybuju, že by měly vlastní vývoj), podle někoho tady na foru má téměř stejný vzorek nějaký ital.
a jestli se jedná o stejnou gumu, tedy protektor, jednoduše zjistíš na váze, protože protektory jsou o pár kilo těžší :c)
T.
PS. když T2k jsou na "těžké až extrémní podmínky", tak k čomu jsou potom takové T3? :c)))
PPS. aby mne původce tohoto vlákna špatně nepochopil, nedělám si srandu ze vzorku, mám ho na nivě v rozměru 205R16 a jsem s ním absolutně spokojený, dělám si srandu z toho co je napsané na webu :c)
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...
My se nepochopili. Já jsem se neptal jestli je to jiná nebo stejná guma než vraník Truck 2000. Já se ptal jeslti s ní má někdo nějaký zkušenosti. Jinak i ta italská guma je protektor. A dál jsem se ptal, kolik Truck 2000 vydrží " asi zhruba " kiláků. ( je mě jasný, že to je težká otázka závislá na mnoha ohledech ) . Pokud je někdo máte, byl bych rád kdyby jste se podělili o informace. Chci si je pořídi a nechci je za rok vyhodit..... Díkyvik2 píše:""""
""""
Zivotnost nevim.
osobni zkusenost nemam.
ALE maji je lidi co semnou chodej offroadit. Trebas i Netopyr.
muj subektivni nazor. guma vhodna 50/50 silnice /teren
v terenu funguje celkem slusne.....
nejaka videa z lehkeho terenu:
http://www.youtube.com/watch?v=rOHxYV6tpqs
http://www.youtube.com/watch?v=Fii_GQhtqxE
nafoukane cca 1atm.
osobni zkusenost nemam.
ALE maji je lidi co semnou chodej offroadit. Trebas i Netopyr.
muj subektivni nazor. guma vhodna 50/50 silnice /teren
v terenu funguje celkem slusne.....
nejaka videa z lehkeho terenu:
http://www.youtube.com/watch?v=rOHxYV6tpqs
http://www.youtube.com/watch?v=Fii_GQhtqxE
nafoukane cca 1atm.
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016