Zdravím ve spolek,
mám 2105 s bočními blinkry originál LADA. Můj problém spočívá v tom, že jakmile praskne žárovka v blinkru, musím sundat plastový podběh blatníků a žárovku vyměnit. Je to zdlouhavé a otravné, nehledě na to, že se občas dostane voda i do blinkru. Chci se zeptat, zda někdo toto neřešil například záměnou blinkru za jiný např. Š120, který je na pevno a leze se do něj z venku přes šroubky. Pokud ano přivítám každou radu. Díky Čeněk
Záměna předních blatníkových blinkrů Vaz 2105
Moderátor: Moderátoři
Záměna předních blatníkových blinkrů Vaz 2105
Vlastním: LADA 2101, 2104, 2105, 2106, 2107
- Krwel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mohu ještě zasáhnout, tak osobně bych na žigula určitě blinkry ze škodovky nedával, tvarově tam dle mého názoru sedět nebudou. Asi bych spíš přemýšlel o lepším utěsnění, případně nahrazení diodami, což ale zas naráží na problém s osazením odporu a při nedokonalé montáži opět s problémy.
Ex: Lada 2105, Lada 2107
Lancia Kappa 2.4JTD SW "Parníček"
Lancia Kappa 2.4JTD SW "Parníček"
To je svatá pravda. O diodách jsem taky uvažoval, co se týká blikání, tak tam není problém, protože i při praské žárovce to přerušovač nepozná a funguje pořád stejně, spíš to utěsnění je problém. Když už by se to utěsnilo například zezadu silikonem, tak výrobce lepí vrchní plast se spodním tak nekvalitně, že se tam časem zase dostane voda.Krwel píše:Pokud mohu ještě zasáhnout, tak osobně bych na žigula určitě blinkry ze škodovky nedával, tvarově tam dle mého názoru sedět nebudou. Asi bych spíš přemýšlel o lepším utěsnění, případně nahrazení diodami, což ale zas naráží na problém s osazením odporu a při nedokonalé montáži opět s problémy.
Ty blinkry ze Š120 jsem uváděl jen jako případ, aby bylo vidět, co si asi představuji.
Vlastním: LADA 2101, 2104, 2105, 2106, 2107