Moderátor: Moderátoři
Tato myšlenka se mi líbí, ovšem v praxi by to asi znamenalo, že by se auta víc kradla.Někdo kdo má třeba modré, náhle zatouží po zeleném, tak si ho jednoduše šlohne, když ví jak něj.Teepee píše:No a nebyl by ten život tak krásně jednoduchý, kdyby se nemuselo řešit, které auto je lepší, kdyby na silnici vlastně nemohla být rivalita, protože bude všechno stejné?Petr HC píše:Takže nebýt jich, budeme za čas všichni jezdit naprosto stejnými auty.
Já vím, ono to tady v podstatě bylo oněch 40 let a navíc ta nemožnost se odlišit, od společnosti které jsme stejně součástí....![]()
To si myslíš určitě špatně, na kablík je v krytce těsná dírka, v tomhle je díra jak do vrat. Velikostí by to odpovídalo, ale tímhle detailem ne.Hurikán píše:Dusan, Jestliže je to co si myslím, tedy pryžová krytka čidla teploty vody, nebo policajtu tlaku oleje, tak to v autě samozřejmě mám.
Musíš si však uvědomit, že pokud je to použitý kus - tak se tím určitě někdo snažil prostrčit konektor, takže původní dírečka na káblík nabyla poněkud větších rozměrůTeepee píše:To si myslíš určitě špatně, na kablík je v krytce těsná dírka, v tomhle je díra jak do vrat. Velikostí by to odpovídalo, ale tímhle detailem ne.Hurikán píše:Dusan, Jestliže je to co si myslím, tedy pryžová krytka čidla teploty vody, nebo policajtu tlaku oleje, tak to v autě samozřejmě mám.