Nafotil jsem pár FOTEK jsou tam i vaši mazlíčci a jedno malé video z návštěvy vaší delegace

Jsem rád že jsem poznal pár členů z vašich řad a držím palce v dalším "clubování"

MARŠOUN
Moderátor: Moderátoři
Nech toho,to já tě fotilKoko Loko píše:Výborné to bylo, velké díky všem co akci zajišťovali. Škoda, že se nešlo rozkrájet a být u všeho. Družba u Transportérů byla zajímavá, jen mám takový pocit, že nás měli za zajímavá zvířátka co utekla ze ZOO, soudě podle toho jak si nás fotili.
souhlas-stalo se mě to saméHurikán píše:Když už jsme u tohoto tématu, kterému jsem se původně chtěl úplně vyhnout, tak musím za sebe říct, že jsem se žádným arogantním přístupem nesetkal. Celkem mile mě po vyslechnutých názorech překvapila skupinka cca 8 lidí z MB klubu, co procházeli přes naše "stanové ležení". Zajímali se celkově o naše auta, dívali se a nakonec se mnou zavedli skoro půlhodinový hovor, kdy se vyptávali na různé věci, vzpomínali když sami žigulíkem jezdili, fotili si mou Jahodu atd. Mimo jiné také přiznali, že podobně zachovalý kus nikdo u nich v klubu nemá, ...
Tímto se nechci mercedesářů za každou cenu zastávat, ale snažím se věci vidět objektivně. Je to prostě jako kdekoliv jinde, kde je víc lidí. Člověk se setká jak s těmi příjemnými, tak i těmi méně příjemnými.
Jak už psal Hurikán, spanilku jsme letos organizovali přímo na place a tak propracovanost nebyla až tak perfektní. Omlouvám se za mírné zmatkování u Kojálu, omluvou snad může být jen to, že jsem u něj nikdy před tím nebylradek mb píše: spanilka v pohodě a hlavně jetá svižně
Marku takovejch lidí je i u nás... co si neodpustí ukázat že se neumí rozjet bez prohrábnutí kolMarek píše:Mně ti medvědáři těmi svými věčnými hrabačkami na šotolině parádně zasvinili auto. Když jsem v neděli ráno vylezl z baráku a kouknul na vůz, stálo mě to okamžitě kilo na myčce.
A tohle například je typický příklad debility jistých lidí. Jejich pořadatel, co seděl pod tím party stanem, je usměrňoval, aby jezdili velmi pomalu a neprášili tak šotolinu po okolí (to jsem několikrát viděl a slyšel). Přesto někteří machírci si tuto debilitu neodpustili, na tom krátkém kousku louky (co jsem měl za autem) to wodhrábli a pěknou chvíli za nimi nebylo vidět.
Takže je to pouze a jedině v lidech - ostatně jako všude a ve všem.
Děkujeme.marsoun píše:u nás v transportér clubu je každý vítán
To byl kolega KarlosVW ,čekal na novou VW krabičku.Nulašestka píše:Děkujeme.marsoun píše:u nás v transportér clubu je každý vítánMimochodem, to jsem si všiml až na fotkách, kdo to u vás byl s tou předváděcí Caddynou z Auto Enge?