lada 110 1,5 16v 2000
Moderátor: Moderátoři
-
Bosh mě stál 2.795 kč, starline stál na na www.e-cat.cz cca 1600 kč[/quote] u auto kelly jí mají za 2077kč
-
problém
problémek dlouho na sebe nenechal čekat.Dolil jsem vodu do odstřikovaču i s octem proti kmeni.toby nebyl prob.,ale chci mit okna stírače jedou jak oživot,ale voda nikde motorek vrčí jak by měl a nic.Někde bude zavada.nemate skušenosti.Před tydnem jsem nabil bat.normalně jsem jí zmlatil hlava nehlava.a zase nefunguje.asi mě něco žere baterii.
-
- Kontaktovat uživatele:
Rádio?ursusarctos píše:asi mě něco žere baterii.
Skus zkontrolovat hadičku a trubku před čerpadlem, jestli není někde prasklina. Mně to tak dělalo na 04.ursusarctos píše:ale voda nikde motorek vrčí jak by měl a nic
Čoveče ty to píšeš jak rozprávku. Já než se v tom zorientoval tak sem se zpotil jak při čtení úředních lejster.
to já měl jednou hadičku zadního ostřikovače přiskříplou mezi čerpadýlkem a tim "kobercem", tak mi taky z toho bobku necákala voda.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
-
Tak nevím nevím,ale asi bude zádrhel jinde.Páč jsem tu vodu dolil po posledním plivnutí na okno asi po 4 hod.a pak nic,ale pro jistotu se podívam jestli neni někde něco.Nevíte co muže stat elekrika na nastěnku páč se mi nechce pořád ládovat štávou baterku. klidně mužu napsat bestceler nebo jak se to píše.pohádka taky není špatná
-
To už jsem taky viděl.Vypadá to zajímavě. Spíš je otázka kolik za to a nepředpokládám, že by se to tu dalo sehnat.Spíš na UA.ursusarctos píše:tak tohle chci na svojí nastu
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
-
tak jsem tu znova.po výměně orig.váhy to šlapalo docela fajn,ale zas mi vypíná za jízdy.občas mi svití check a občas ne.odpípnu imobilizer a ono na mě svití vše až na check točím a nic nechce naskočit.přidám plyn a pak se rozviti všechny kontrolky apak naskočí.žena už mě nutí do prodeje,ale mě se nechce.Hadat se taky nechci,tak nevím co stim.hilfe!!!!
-
zdar chlapi zas mam problém.dnes jsem odjel v pohodě,ale na spátek jsem neodjel.kontrolky sviti jak mají cvaknutí otočím a nic baterie je cca tyden stara.nevim jestli teda nedobíjí alternátor nebo startér je špatný.docela mě to žere,protože byla 3*v servisu.2mateřský na to padly rád bych odjel a nemůžu.
Otočíš a nic..Jakože kontrolky svítí a když chceš startovat, tak Ti jen starter cvakne a kontrolky zhasnou? Pokud ano, tak bych to viděl na tu baterii.
Zkoušel si to nahodit přes kabely přes druhý auto?Nebo roztáhnout?
Zkoušel si to nahodit přes kabely přes druhý auto?Nebo roztáhnout?