Krabice nejhranatější-2104
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
Nevím jaký a jak je upevněný. Máš fotku?
Anebo: Pokud to rádio odpovídá dnes běžným zvyklostem a je buď s oddělávacím panelem nebo ne, tak pod rámečkem okolo, který vypadá jakože vůbec není rámeček a tváří se že je kus rádia, jsou škvíry kam se narvou nějaké packy nebo dráty které se dodávají k rádiu právě kvůli budoucímu nedestruktivnímu vyjímání.
Ty plíšky / dráty jdou nahradit cca dvěma nebo čtyřma (podle případu) kusama svařovacího drátu na konci ohnutého do vinglu tak, aby sis je nenarval do dlaně nebo dokonce skrz.mají být dlouhé cca 20cm ,narvou se do hloubky asi 10cm.
jsem úplně mimo, nebo ti to nějak pomůže?
Anebo: Pokud to rádio odpovídá dnes běžným zvyklostem a je buď s oddělávacím panelem nebo ne, tak pod rámečkem okolo, který vypadá jakože vůbec není rámeček a tváří se že je kus rádia, jsou škvíry kam se narvou nějaké packy nebo dráty které se dodávají k rádiu právě kvůli budoucímu nedestruktivnímu vyjímání.
Ty plíšky / dráty jdou nahradit cca dvěma nebo čtyřma (podle případu) kusama svařovacího drátu na konci ohnutého do vinglu tak, aby sis je nenarval do dlaně nebo dokonce skrz.mají být dlouhé cca 20cm ,narvou se do hloubky asi 10cm.
jsem úplně mimo, nebo ti to nějak pomůže?
Bohužel,nic jsem nepochopil.Foto není,o rádiu jsem psal na první stranu sem http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
nemůžu ani oddělat tu plastovou "budku,ve které rádio je-všechno všude drží a nechci ty plasty urvat.
nemůžu ani oddělat tu plastovou "budku,ve které rádio je-všechno všude drží a nechci ty plasty urvat.
stredovy panel oddelas tak, ze odsrubujes srouby v podlaze po prave i leve strane a pak srouby ktere to drzi v palubce, ktere jsou nad prihradkou, ktera je nad radiem.Veverka píše:Bohužel,nic jsem nepochopil.Foto není,o rádiu jsem psal na první stranu sem http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
VAZ 2104 1.3 1989
to jsem udělal ale on tam furt drží...JmJ píše:stredovy panel oddelas tak, ze odsrubujes srouby v podlaze po prave i leve strane a pak srouby ktere to drzi v palubce, ktere jsou nad prihradkou, ktera je nad radiem.Veverka píše:Bohužel,nic jsem nepochopil.Foto není,o rádiu jsem psal na první stranu sem http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Tak hledej další šroubek či matku ... nebo to nech do Jedovnice a my Ti to za mírný obolus vytrhneme . L.Veverka píše:to jsem udělal ale on tam furt drží...JmJ píše:stredovy panel oddelas tak, ze odsrubujes srouby v podlaze po prave i leve strane a pak srouby ktere to drzi v palubce, ktere jsou nad prihradkou, ktera je nad radiem.Veverka píše:Bohužel,nic jsem nepochopil.Foto není,o rádiu jsem psal na první stranu sem http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Já to říkal "Dnešní lidi už neumí vylést ani na strom" . Kdyť je to jen chvilička mechanické práce . Dva šrouby do tunelu a dvě matky do palubky (za panýlkem s hodinami - celý jemně zboku vypáčit) . Operace na 5 minut i s přestávkou .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Dnes si krabice zase koleduje,šáhl jsem na tu druhou,menší hadici od odvětrávání skříně a ta už zůstala v ruce ,navíc měla už masivní praskliny.
Mám měnit převodový olej když nic nehučí?Ale od výroby ho nikdy nikdo neměnil a 60tkm jsem překročil už o dalších 15tkm,tudíž bych po 20 letech asi měl že ?
Mám měnit převodový olej když nic nehučí?Ale od výroby ho nikdy nikdo neměnil a 60tkm jsem překročil už o dalších 15tkm,tudíž bych po 20 letech asi měl že ?