Ach jo. Zrovna když už to mám všechno tak hezky naplánovaný a chci už začít schánět 24-02 tak se musí něco po**** Bohužel jsem přišel o práci, takže mi momentálně dochází financ. Takže projekt pohřební volha musí počkat. Mno nakonec si ji můžu udělat aspoň ve Photoshopu Ale na druhou stranu stejně bych tu 24-02 od autobazu Eliška rád vyděl. Třeba by jsme se nějak dohodly Mohl byste mi tedy poslat fotky a nějaké to info v jakém je stavu a kolik za ní? Uvidíme jak na tom budu. Třeba by to šlo Pavel.Caj@centrum.cz
Info nemam ale aspon fotky
V Cerny Hore jsou bezne jak Lada pohrebaky (prodlouzeny 04 se specialnim vikem kufru s vyklenkem aby se tam vesla rakev) tak 2131 a 111 sanitky, foto dodam az budu doma (a vzpomenu si ). Vypada to trochu jako stary volva
uz viem cim chcem odviest na svoj pohreb ked zomriem
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
mayo456 píše:uz viem cim chcem odviest na svoj pohreb ked zomriem
Šílenství až za hrob. Poslední cesta by měla bejt důstojná, což neznamená v popelnici (pomineme-li popelnici ve smyslu urny).
A když se to vezme kolem a kolem, tak už pohřebák stejně máš, schválně, když to do tebe někdo nafasuje, kolik z tebe zůstane...
no pokial by sa niekto v lade celne zrazil s Liazkou alebo Tatrou 815 to uz by mal nielen pohrebne auto ale aj nadhernu velku truhlu. Telo by uz z tej Lady prevdepodobne nevysekali
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.