Priora
Moderátor: Moderátoři
Potvrdzujem, vcera som siel z BA do TT a v BA asi traja ludia obzerali moju Prioru. Najprv zozadu (to vdaka zrychleniu Priory) a na dalsej krizovatke aj zboku. Spredu sa nedostali...+Stano- píše:OT ale neda mi to ... Vcera som isol aj s mamu a za nami islo Porsche, tak jej hovorim: tato Priora je take unikatne auto na Slovensku ako to Porsche, tak si toho váž v akom ides unikatnom aute
- Fišer Jiří
V úterý jsem zavážel kamionem Billu v Pardubicích na Zeleném předměstí,je to tam pěkně ouzký,Pardubičáci budou znát,ulici podel které vede ještě cyklostezka,pak jsem jí vyjížděl a na konci ulice stála Priora z Auto Monti,byla špatně zaparkovaná tak jsem kolem jel pomalinku a krásně jsem si jí prohlédl,mazitím už k ní běžel pán středního věku nesl nějaké díly,myslím že je tam nějaká mototechna,tak jsem akorát na něj křikl že se mi moc líbí ana víc v tom fofru nebyl čas ,bohužel na první křižovatce jel na opačnou stranu.V provozu ty auta vypadaj úplně jinak než na saloně,byla nádherná,tmavý hečbek,ale já jsem sedanovej.
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
Z čeho je poskládaná Priora sedan
Vezmi předek Aero 30, vraž do něho motor Populár,
vepředu nech pero půleliptické, dozadu dej zas spirálových pár,
spojku řádnou, vícelamelovou, ala známý traktor Buldog-Lanz,
a rychlostní skříň plnou koleček, ať vůz neztratí v kopci glanc...
Znáte tuhle básničku? Asi ne, já už si jí taky moc nepamatuju, je to návod jak postavit "závodní vůz vskutku lidový", co smíchat a v jakým poměru, aby z toho vznikla Priora sedan, je v přílohách, zdroj: Katalog ND.
vepředu nech pero půleliptické, dozadu dej zas spirálových pár,
spojku řádnou, vícelamelovou, ala známý traktor Buldog-Lanz,
a rychlostní skříň plnou koleček, ať vůz neztratí v kopci glanc...
Znáte tuhle básničku? Asi ne, já už si jí taky moc nepamatuju, je to návod jak postavit "závodní vůz vskutku lidový", co smíchat a v jakým poměru, aby z toho vznikla Priora sedan, je v přílohách, zdroj: Katalog ND.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
to by ma zaujmalo aku suciastku tam pouzili z 02ky :-D
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
jj, tvořil jsem to sám, práce to zase tolik nedalo, nepáral jsem se s tím takže hlavně u typů, kde je víc jak 20 dílů můžou bejt drobný nepřesnosti, ale od pravdy to daleko nebude, udělat to úplně přesně, by znamenalo projít katalog stránku po stránce a takovej magor zase nejsem
co tam z jednotlivých typů je:
2170 - nový priorácký díly, hlavně plechařina na kastli, interiér, světla, posilovač, bagy ap.
2110 - hlavně nosný díly skeletu, prahy, bočnice, podběhy, podlahy..., skla, nápravy, převodovka, výfuk, kat..., některý spínače, př. brzdy, řízení
2108 - nápravy, zadní brzdy, různý drobnosti
2112 - motor a díly okolo (i uvnitř), tady je to asi trochu zkreslený, protože motor je sice 21126, ale že by se zrovna tenhle typ někdy dával do 2112 to nevím, př. brzdy
2101 - především různý těsnění, ucpávky, o-kroužky, speciální šrouby atd.
další díly z klasiky a nivy: např. čidla teploty, dveřní spínače, čidla tlaku, silentbloky a další viz 2101
Z 2102 je tam úplná pikačovina - nějaká filcová či dovíjaká tlustá podložka na šroub co drží rezervu, mělo by to být asi i v desítce, no já to tam už nemám , zajímalo by mě, jestli to v těch 02 vůbec někde bylo
Pro podrobnosti si stačí stáhnout katalog ND (třeba lada.sk) a dát hledat číslo požadovanýho typu - ale musí být samozřejmě v čísle dílu na začátku, před pomlčkou.
co tam z jednotlivých typů je:
2170 - nový priorácký díly, hlavně plechařina na kastli, interiér, světla, posilovač, bagy ap.
2110 - hlavně nosný díly skeletu, prahy, bočnice, podběhy, podlahy..., skla, nápravy, převodovka, výfuk, kat..., některý spínače, př. brzdy, řízení
2108 - nápravy, zadní brzdy, různý drobnosti
2112 - motor a díly okolo (i uvnitř), tady je to asi trochu zkreslený, protože motor je sice 21126, ale že by se zrovna tenhle typ někdy dával do 2112 to nevím, př. brzdy
2101 - především různý těsnění, ucpávky, o-kroužky, speciální šrouby atd.
další díly z klasiky a nivy: např. čidla teploty, dveřní spínače, čidla tlaku, silentbloky a další viz 2101
Z 2102 je tam úplná pikačovina - nějaká filcová či dovíjaká tlustá podložka na šroub co drží rezervu, mělo by to být asi i v desítce, no já to tam už nemám , zajímalo by mě, jestli to v těch 02 vůbec někde bylo
Pro podrobnosti si stačí stáhnout katalog ND (třeba lada.sk) a dát hledat číslo požadovanýho typu - ale musí být samozřejmě v čísle dílu na začátku, před pomlčkou.
21113 >>> 21113 >>> 21113
- miro263
- Kontaktovat uživatele:
Je to normalne, ze sa vyuziju "skusenosti" a diely zo starcich typov.
Ma to vela vyhod. Npr, lacnjsie nahradne diely. Pre majitelov starsich aut to zasa znamena postupnost nahradnych dielov.
Vezmite si treba koncern WV - auta podobne ako vajce vajcu. Spolocne diely dokonca s murcielagom
Ma to vela vyhod. Npr, lacnjsie nahradne diely. Pre majitelov starsich aut to zasa znamena postupnost nahradnych dielov.
Vezmite si treba koncern WV - auta podobne ako vajce vajcu. Spolocne diely dokonca s murcielagom
BA3 2121
-EX z produkcie ВАЗ 2103 a 2105-
-EX z produkcie ВАЗ 2103 a 2105-