ze na tom druhym motoru je filtr, to je fuk, nebo je to ten stejnej za 1500 ? jesi je to obyc, tak promin, ale si u me magor, ze si ho nenechaszigul01 píše:no je v poradku ten filtr ,, na tom druhym je taky filtr tak ho nepotrebuju
Modrej ďábel 2101 - změna: †Frankenstein†
Moderátor: Moderátoři
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
-
- Kontaktovat uživatele:
jjak si to myslel 200 000 to nema kamarade ale 200 km to nevim tak do 100 000 i min je tam nova hlava s novyma vecma a ma to nalitano 5 km a pridam ktomu i novy pisty s pistnima krouzkama kdo bych chtel tak mu k tomu dam i 1200 kovej blok motoru kerej mi prekazi v dilne a jezdil,, a ten filtr ma nalitano 200 km to ma no i min
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Co se dneska v těch školach vlastně učí?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ve školách se učí vše potřebné k všeobecné vzdělanosti tak jako před lety. Bohužel zájem o vzdělání je naprosto katastrofický, počínaje ministerstvem školství, přes školské odbory krajských úřadů , vedení škol a konče rodiči studentů a jejich mazánky. Korunu tomu nasazují soukromé školy, kde si papír o absolutoriu zaplatí a nemusí ani hnout prstem, natož namáhat mozkové závity.Laďuša píše:
Příklad 1 : Když chce učitel na soukromé škole, aby si student uklidil „chlív“ pod sebou, je mu sděleno: „Proč bych to uklízel, táta platí dost, takže škola musí mít i na uklizečku“ .
Příklad 2 : Přivedl jsem evidentně zfetovaného studenta k řediteli školy . Když ho „vyhodil“ z kanceláře, sdělil mi : „Už mi ho sem nevoď “ .Důvod – synek zavolá domů, rodiče podplatí doktora, ten napíše negativní nález, ředitel zaplatí test na drogy a blbec je učitel.
Určitě by se našlo příkladů více a je mi z toho na
Absolutní souhlas,také chodím na soukromou a je to hrozný,většina mazánků jsou drzí hňupové.Petr HC píše:Ve školách se učí vše potřebné k všeobecné vzdělanosti tak jako před lety. Bohužel zájem o vzdělání je naprosto katastrofický, počínaje ministerstvem školství, přes školské odbory krajských úřadů , vedení škol a konče rodiči studentů a jejich mazánky. Korunu tomu nasazují soukromé školy, kde si papír o absolutoriu zaplatí a nemusí ani hnout prstem, natož namáhat mozkové závity.Laďuša píše:
Příklad 1 : Když chce učitel na soukromé škole, aby si student uklidil „chlív“ pod sebou, je mu sděleno: „Proč bych to uklízel, táta platí dost, takže škola musí mít i na uklizečku“ .
Příklad 2 : Přivedl jsem evidentně zfetovaného studenta k řediteli školy . Když ho „vyhodil“ z kanceláře, sdělil mi : „Už mi ho sem nevoď “ .Důvod – synek zavolá domů, rodiče podplatí doktora, ten napíše negativní nález, ředitel zaplatí test na drogy a blbec je učitel.
Určitě by se našlo příkladů více a je mi z toho na
Tenhle "rozpad" je celospolečenský,co jsme si ale v "listopadu" vycinkali,to máme,nebo ne?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
to teda vypadájakke píše:To vipadá hustě
Hele, eště fotku víc zezádu by to chtělo
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
toho blejiciho smajlika sem nenasel. to skodovacky kridlo tomu proste neslusi. vypada to priserne
ano vim, nektery by mohly rikat, ze ja mam na svym aute taky kridlo, ale to je aspon origo na ladu, a je tam jen do doby, nez nasadim druhou zadni kapotu. tato uz stejne byla poznamenana hokejovejma fanouskama, jejichz tym prohral
[ Komentář přidal: Luděk Musil: út září 01, 2009 14:01 ]
Ten blijící smajlík je puke ve dvojtečkách ... tedy : . L.
ano vim, nektery by mohly rikat, ze ja mam na svym aute taky kridlo, ale to je aspon origo na ladu, a je tam jen do doby, nez nasadim druhou zadni kapotu. tato uz stejne byla poznamenana hokejovejma fanouskama, jejichz tym prohral
[ Komentář přidal: Luděk Musil: út září 01, 2009 14:01 ]
Ten blijící smajlík je puke ve dvojtečkách ... tedy : . L.
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever
BlackJack used stye
БлацкЯцк
Chatka 12 forever