MAM PROBLEM HELE NEVITE JAK SE TAM DAVAJ TAKOVY TY DRAZKY CO DRZEJ VENTIL SME TO DELALI KLESTEMA A JDE TO BLBE TA PRUZINA JE HODNE SILNA
TAK PLS PORADTE
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
zigul01, na tento projekt jsem opravdu velice zvedav .Souhlasím s Radkem ty kola tam vypadaj dosti blbě .Jinak jsem zvedav jak dlouho bude auto jezdit nez ho zase rozeberete .Hodne stesti
tak zdravim po tydnu ,, v blizsi dobe budu prodavat motor 1500 je tam snizena hlava o 1,6 vylesteny a zvetseny kanaly ,jsou tam zabrouseny sedla ventilu , novy gufera , ventyli ocisteny od karbonu je tam sportovni filtr od KN s orezanym filtr boxem, karburator je tam weber pretryskovany , duvod prodeje prijde uplne jiny motor , ale zatim to neprodavam ale jak rikam v blizsi dobe ho prodam tak aby ste se rozhodli ,a moje cenova predstava asi 3200kč
Nejsme v bazaru a tak si dovolím jednu poznámku. Myslíš si, že někdo ze zdejšího fóra, někdo, kdo viděl ty videa, co s autem děláš, bude chtít dát takovou pálku za takovej motor? S těží tu prodával někdo 17ku motor za 3500 a měl co dělat, bůh ví, jestli se prodal.
ja vim jelene ze nejsme v bazaru to jeste neprodavam tak too slevnim na 3000 az too budu prodavat tak too tam dam do prodam , filtr me stal 1500 a je stary 2 mesice
ooouuuu, no no nechtěli by jste ještě aby vám za ten motor zaplatil sám prodávající??.. koukám že se tu už někdo pomalu pomát, to mi řekní že kompletní motor po částečné generálce, s pár upravama, na který by 3/4 lidi z fora ani nemělo, s filtrem kterej je pomalu dražší než celej motor bude levnější než nějaka zablitá 1700, kterou nějakej jarda vytahl z auta a tvrdí ti jaka je to hvězda a ty stejně z toho použiješ akorát blok a hlavu, straviš na tom pul roku aby to za něco stalo a dáš do toho další X tisíc.... no jo na to se dá už řict jen LOL....
taky sem měl super motor (byla to jen 1300, jj je mi jasne tak za 500,- máx by mi tu za ni nikdo nedal) kterej išel ako střela, najel sem na něm 3 tisicky a pak sem sehnal jednasedm, měl sem dilema co s tim jestli schovat nebo nějak dobře prodat, bo to šlo fakt dobře a GO taky nebyla zadarmo, no nakonec se problem vyřešil sám motor sem pujčil kamoši, aspon mi nesmrděl doma v garaži a nemusel sem se tu s nikym dohadovat..
zigul01: trochu nechapu, proc chces s tim motorem prodat i filtr, proc ho nedas na ten druhej motor? to je ten filtr uplne v p**i, nebo mas jeste druhej? ja mit takto drahej filtr, tak bych se ho nevzdal
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil BlackJack used stye БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........