sobJelen píše:Jelen píše:Zkus vyměnit čerpadlo, uvidíš
Blizzard od EMIho
Moderátor: Moderátoři
no pájo a to je "kouzlo" žigula čerpadlo bylo celý rozebraný a vůle v něm stanovený jako dostatečný podle knížky a šály už jsem taky viděl horší a mazalo to normálně já totiž nejdřív začal měnit šály protože jsem právě nechal původní, takže byly měněný spíš pro klid duše a čerpadlo pak až po konzultaci s tátou. že to spíš bude čerpadlem a šály už jsem samozřejmě neměnil zpět
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
Pája, představ si, že jsem nased do auta s nově přendaným motorem. umyl jsem olej z mých dlouhých zacuchaných vlasů a vyrazil. ujedu 5 km a přestane to mazat. takže se značným zpožděním se dostávam teprv zpět domů a v dešti musim jet na mašině.... no nebyl by si taky nasranej a v záchvatu chorý mysli nevolil nadsazené výrazy
jinak dneska se opět rafika manometru nezvedla. já už myslel že mě vomejou .... je to naštěstí jen čidlem ... poslední dobou mam to mazání nějak zakletý
jinak dneska se opět rafika manometru nezvedla. já už myslel že mě vomejou .... je to naštěstí jen čidlem ... poslední dobou mam to mazání nějak zakletý
STK
no tak téma se opět propadlo na druhou stránku a já přinášim nové zprávy. STK vypršela a je načase drobet pozalepit podlahu a dodělat pár věcí a šup s tim na kontrolu aby byl zase na dva roky klid.
dneska sem teda blizzardovi vyprášil kožich wapkou a pustil se do rozebírání... konečně tam dam ten červenej koberec
dneska sem teda blizzardovi vyprášil kožich wapkou a pustil se do rozebírání... konečně tam dam ten červenej koberec
CO nebo autogenem... uvidim podle toho kolik je ve flaškách ale asi spíš to céočko nejsem žádný prase... montážní pěnu, ipu a podobný hovadiny na auto neplácam
jinak jsem taky viděl zajímavej způsob a to je dobíjecí kupon(y) na mobil a přilepit je silikonem
jinak jsem taky viděl zajímavej způsob a to je dobíjecí kupon(y) na mobil a přilepit je silikonem
- Křečík Barbuška
-
- Kontaktovat uživatele:
musim potvrdit že některe epoxidy jsou velice dobrym pomocnikem, nedavno jsem pracoval s epoxidem na lepeni nadrží a chladiču a podobně a po vytvrzení se to chová skoro stejně jako kov a dost dobře to drží..Koko Loko píše:Já minulý týden "vynalezl" novou technologii spočívající v nalepení plechu epoxidem
dnešní chemie je mocná. už jsem slyšel o lepidlech, který maj větší pevnost v tahu než svařované spoje .. já s oblibou používam takový ty "tekutý železa"
... jinak už třetím dnem brousim a furt nejsem u konce. už se dostávam někam ke 20-ti díram, resp. vařeným místům
... jinak už třetím dnem brousim a furt nejsem u konce. už se dostávam někam ke 20-ti díram, resp. vařeným místům
Hurikán, dej mi příklad na jediný lepený spoj v dopravním letadle. Veškeré spoje jsou nýtované, opravdu veškeré (samozřejmě se najdou vyjímky, jako třeba u Boeingu 737-900ER, kde se dají nalézt i sváry, ale lepený spoj jsem nikdy neviděl. Když už, tak jsem viděl kombinaci - t.j. dvousložkový tmel, který spevňuje nýtovaný spoj.
EMI, co brousíš, nahoď fotky tekutý kov taky používám s oblibou, zalepil jsem díru v bloku motoru, když nějaký jelito nevypustilo vodu z chladícího systému a drží to perfektně.
EMI, co brousíš, nahoď fotky tekutý kov taky používám s oblibou, zalepil jsem díru v bloku motoru, když nějaký jelito nevypustilo vodu z chladícího systému a drží to perfektně.
fotky momentálně nemam, protože foťák odjel na dovolenou a k mobilu nemam kabel. takže jen ústní reference: zatim je zavařená podlaha a natřená základem, zítra pude vrchní a oprava požkozených míst na karoserii zvenku. dneska sem nedělal, protože jsem celej den střízlivěl po brutální sobotní akci