Můj nový přírustek.
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
me takto donedavna papkala 06. po trnave prestala a motor ozilPuhi píše:Ako? to meníš olej po koľko km?Wolf píše:mi po těch čtyřech tisících ubylo na měrce asi milimetr oleje, to jsem ještě u svých strojů nezažil (ani u Malucha ), budu se s tím muset smířit a občas zkontrolovat olej (i když těch 20 tisíc do výměny by to mohlo vydržet i bez doplňování
Inak ešte buď rád, moja sa doslova rozožrala, až keby ti po 3000 km ubudlo nad liter oleja by si čumel ale čo keď jej chutí
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
To je mi jasné, akurát sa mi trošku zježila srsť pri predstave toľko km na jeden olej, neviem koľko to má ten interval výmeny, ale všade sa uvádza maximálny počet km na jednu výmenu, tj úplne ideálnym jazdením a minimálnymi možnými studenými štartmi, podľa toho ako auto jazdí môže ideálny interval sa skrátiť niekedy aj na polovicu, u mňa a podobných bláznov tu na fóre možno aj viacKoko Loko píše:Puhi, Wolf nemá na mysli Ladu
Nechce ten motor umrieť?Maysner píše:me takto donedavna papkala 06. po trnave prestala a motor ozil
kdyz umre dame druhejPuhi píše:Nechce ten motor umrieť?Maysner píše:me takto donedavna papkala 06. po trnave prestala a motor ozil
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
mělo by se, ale já tolik km s jedním autem za rok nenajedu, musím obšťastnit svou přízní i ostatní vozy v harému , takže po roce měním u všech . Paradoxni je, že pravděpodobně pozorovatelně ubývá olej jen, když to honím po dálnicích, na normálních silnicích snad ani ne ...Puhi píše:...Ako? to meníš olej po koľko km?