Vegetarián vs. masožrout

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Jste vegetarián, či masožravec?

masožravec
76
96%
vegetarián
3
4%

Celkem hlasů: 79

MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacGyver »

To mam jít spát, zrovna dneska je tu docela sranda, málokdy jsem tu tak dlouho. :|
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!! :toothy10:
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Jelen

Příspěvek od Jelen »

:) klíd.
Plavče, já bych to tak neviděl, ano, lidé se tam stříleli do zátylku, o toto jsem se zajímal dost, ale určitě ti dneska nikdo nenaloží do náklaďáku stádo krav a nevyvede výfuk na korbu, potažmo krávy jen tak neupálí, to je KRAVINA. Čili Osvětim se nerovná kafilérka. A za tím si stojím.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Jelen píše:kafilérka
Ale že kafilerka je věc..... Pod balkonem babi se točí kafilerácký auta a ten pohled na tu korbu (spíš kontejner) je fakt hutnej.... Pauzička po obědě (samozřejmě maso) a kolem projede tuto, samozřejmě doprovázený značně aromatickým odérem... :mrgreen: Projíždět kolem kafilerie taky stojí za to :)
Nedávno zrovna jsem na kole zdolával táhlý stoupání, tudíž bylo třeba správně a zhluboka dejchat a roztahovat hrudní košíček, no akorát kolem kolona tří kafileráckých aut, z toho dvě jely s eště s přívěsem.. No málem jsem se na tom byciklu neudržel, no ale ustál jsem to a nakonec jsem celou dvacítikilometrovou cestu ujel bez jedinýho zastavení s průměrkou furt přes dvacet :)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
plavec

Příspěvek od plavec »

Jelen píše:Osvětim se nerovná kafilérka
Souhlas, ale Koncentrák lidský = koncentrák zvířecí. Vždyť je myšlenka naprosto totožná. :!: Za každou cenu zlikvidovat velký počet "citově nepotřebných" pro pohodlí jiných, kteří si hrají na pány všeho, protože si myslí že když maj prachy, mají i moc..Tak co řešíš pořád?Inspirace ve zvířatech tu byla, to nikdo popřít nemůže, to dokazuje několik zdrojů.Ale o co jsou zvířata míň než lidi? Že neumí mluvit?Svoje pocity mají a vyjadřují je zkrátka jinak než lidskou řečí.Každopádně duši mají.
Jelen píše:ale určitě ti dneska nikdo nenaloží do náklaďáku stádo krav a nevyvede výfuk na korbu, potažmo krávy jen tak neupálí, to je KRAVINA
Mě ne, já nemám naštěstí "Céčkový Éčko" a kdybych měl a někdo mě poslal pro vlek na zvířata, abych naložil pro masnu, tak to razantně odmítám i za cenu vyhazovu.
Moje myšlenka je ovšem zde špatně vyložena.Mě nejde ani tak o to, jestli budou zvířata zabita způsobem A, nebo způsobem B.Mě jde o to, že vůbec jsou zabita a zneužívána. :wink:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Tvrdit ze, ze zabit zvire pro potravu, kterou jinde neziskam, je zneuzivani zvirete a vrazda, je blbost. Bohuzel zivot na nasi planete je postaven na principu potravniho retezce a clovek ma metabolismus zalozeny jak ke zpracovani rostlinne tak masite stravy. Oboji stravu POTREBUJE.

Pokud nekdo maso zrat nechce, at tak necini, ale nema sebemensi pravo delat brajgl a marit pristup k masu ostatnim, kteri ho zerou. Nema sebemensi pravo upirat ostatnim pravo na potravu, kterou oni potrebuji a ktera jim pomaha zit zdravy a plnohodnotny zivot.

Nevim o tom, ze by ti, kteri maso jedi, upirali tem, kteri jedi jen roslinnou stravu, pristup k teto rostlinne strave. Ze by je presvedcovali at nejedi slunecnicova seminka a mrkev a odmitali pracovat na poli i za cenu vyhazovu.

Nezlobte se na me, ale odmitat vozit kamion s dobytkem, protoze ja nejim maso, je cisty fanatismus. Neco jako kdyz jehovisti odmitaji transfusi. Ale je to kazdeho vec. Jestli bude nekdo bez krve nebo bez prace je jeho rozhodnuti.

Na zaver bych chtel jen poprosit, aby ti, kterych se tato moje slohovka tyka, to nebrali nejak moc osobne. Kazdy mame svou uchylku :-)

a ted si dam k snidani chelba maslem, syrem, sunkou a RAJCATKEM ;-)
VAZ 2104 1.3 1989
Jelen

Příspěvek od Jelen »

JmJ píše:jehovisti odmitaji transfusi
a já myslel, že to jsou vodníci :toothy7:
To já si dám knedlo zelo vepřo a hled bude svět krásnější :mrgreen:
plavec

Příspěvek od plavec »

JmJ píše:Na zaver bych chtel jen poprosit, aby ti, kterych se tato moje slohovka tyka, to nebrali nejak moc osobne. Kazdy mame svou uchylku :-)
Brát všechno vážně, tak už tu ani nejsem a zavřou mě do cvokhausu. :lol:
Jelen píše:ehovisti odmitaji transfusi

a já myslel, že to jsou vodníci
Jojo vodníci taky.Ti i lezou potrubím, aby nebyli na suchu :mrgreen:
JmJ píše:Pokud nekdo maso zrat nechce, at tak necini, ale nema sebemensi pravo delat brajgl a marit pristup k masu ostatnim, kteri ho zerou. Nema sebemensi pravo upirat ostatnim pravo na potravu, kterou oni potrebuji a ktera jim pomaha zit zdravy a plnohodnotny zivot.
Jaký brajgl? Copak někomu něco upírám? Vždyť jsem řekl, že souhlasím s tím, co napsal radek mb.: Ať si každej žere hovna, když mu chutnaj, že se mi to jejich rozhodnutí nezdá správné je věc jiná. :wink:
JmJ píše:Nevim o tom, ze by ti, kteri maso jedi, upirali tem, kteri jedi jen roslinnou stravu, pristup k teto rostlinne strave
Spíš si to trochu neuvědomuješ.Je to třeba ta neochota v restauraci udělat vegetarianské nebo veganské jídlo. To upírání určitě je. Jedni jsou zvýhodněni a druzí jsou v jídeláku postaveni na "černou listinu"
JmJ píše: Nezlobte se na me, ale odmitat vozit kamion s dobytkem, protoze ja nejim maso, je cisty fanatismus
Možná to tak vidíš Ty, ale já se nebudu zapojovat do něčeho s čím zásadně nesouhlasím.Pokud mám nějaký názor, stojím si za ním. Bude ateista kázat v kostele mši? Určitě ne. Totéž.

A dejte si co chcete, já jdu opíkat veganský párky a sekanou. A kdo se nechce nechat pozvat, tak tim líp, aspoň zbyde víc na mě a nažeru se k prasknutí :P
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Spíš si to trochu neuvědomuješ.Je to třeba ta neochota v restauraci udělat vegetarianské nebo veganské jídlo. To upírání určitě je. Jedni jsou zvýhodněni a druzí jsou v jídeláku postaveni na "černou listinu"
Mě se líbilo jak jednou někde testovali restaurace, cože si jako má dát vegetarián a docela často číšníci: " Mno tak v tom případě tu máme kuřecí nebo rybu " :mrgreen:

Hele ale neber to zase tak, že jseš postavenej na černou listinu, zkrátka někde na to nejsou zavedený proto, že nemá cenu pro jednoho člověka za rok nabízet něco extra ;)
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
plavec

Příspěvek od plavec »

zelvotron píše:Hele ale neber to zase tak, že jseš postavenej na černou listinu, zkrátka někde na to nejsou zavedený proto, že nemá cenu pro jednoho člověka za rok nabízet něco extra ;)
ALe jako chápu, jenže se s tím nedá až tak souhlasit, protože vegetarianská a veganská jídla si dávají často v restauracích i masožrouti, protože jsou i často lehčí a lépe stravitelná.
zelvotron píše:Mě se líbilo jak jednou někde testovali restaurace, cože si jako má dát vegetarián a docela často číšníci: " Mno tak v tom případě tu máme kuřecí nebo rybu " :mrgreen:
To jsem otestoval na vlastní kůži :mrgreen: Načež nezbývalo, než se poklonit zaplatit pití a zmizet, Halt kšeft je kšeft a solidní obchodník (držejíce se hesla:"Náš zákazník, náš pán") si kšeft ujít nenechá a něco vyštrachá "ze šuplíku" . Někteří na to slyší. Někdy ovšem stačí polopatizmu vysvětlit cože je veganství a vegetarianství. :wink: A pak tu taky funguje kniha přání a stížností, kam může kdokoliv napsat svoje přání nebo stížnost. :wink:
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

plavec píše: A dejte si co chcete, já jdu opíkat veganský párky a sekanou.
:shock: Z čeho to je? Amarouny? :mrgreen: ... Je teda pravdou, že onehdá jsem četl nějaký recept na párky a maso v něm nebylo též ... jen kůže, sója a nějaké další nesmysly.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
plavec

Příspěvek od plavec »

Koko Loko píše::shock: Z čeho to je?
Nač ten údiv pane? :)
Inu složení: voda, olej,soja,pšenice,sůl,koření,přírodní aromata,kukuřičný škrob. Ta sekaná už přesně nevím, ale bude to obdobné.Abych bufetil v odpaďáku obal po mě raděj nechtěj prosím. :lol:
Křečík Barbuška

plavec píše: Inu složení: voda, olej,soja,pšenice,sůl,koření,přírodní aromata,kukuřičný škrob.
Takže, až na ty kůže je to v podstatě stejné ... :puke: . Kolik to stojí? Já od těch "svých" "párečků" za 50 Kč/kg celkem nic neočekávám :mrgreen: .
plavec

Příspěvek od plavec »

Cena je vyšší to je pravda, ale s tím se mnoho nenadělá.Konkrétně tyto za 50 kč cca 30 dkg v krámě u nás ve městě.V Praze a přes net vycházejí za míň. U mne nerozhoduje cena ale původ a výrobce. :wink:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

U mě rozhoduje to, jestli to je maso. Kuřecí šunka je výtečná, též drůbeží mix je nirvána pro chuťový pohárky... :P
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Křečík Barbuška

Anglická či česnekový bok ... .
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“