![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Moderátoři
auto mi uz bohuzel nerika pane protoze nasi se rozvedli a je se s tatou vubec nevidam takze v aute sem nejel uz dlouho ale tata ho pak nabural ale nic velkeho jen zadni blatnik a svetlo ale pristi rok mi bude 18 a sejdu se snim skousnu to co mi rekl a udelal vezmu zigula a bude pokoj opravim si ho a budu jezdit a kochat se jizdou ve voze sovetske vyroby uz se moc tesimPEET píše:Po takové smutné události je nádherná přeji hodně štěstí a ať to štěstí vydží. a ujedete spoustu Km![]()
![]()
zadnny tuning ja tuning neuznavam kdyz tak jen originalni z fabriky jak mame my na espacu ale to ted nebudu rozebirat, sezenu original male radio necham udelat generalku motoru bo autem se jezdi jen v lete a ma 34 let a to udela sve a necham ho znovu nastrikat protoze lak je uz vybledly a chromy vylestimPEET píše:Budeš dělat nějaký tuning?
mi ruka upadne ja vim koupim si tempo a pojedu jak fretka ale nevim jak vypada zen blatnik jestli je novy nebo jezdi stim otukanym ale to bude az za rok doufam ze se mu nic nestane a sezona ktera mu konci po dusickach a vytahuje se az na velikonoce prezije a dockam se toho ja i kdyby byla nepojizdna tak laska k tomu autu me donuti ji zprovoznit i kdyby na chleba nebylo a Bursik by zas vymyslel hovadinu jako jsou dnes EKO daneJakub Metelka píše:Barva je nejspis jen vykridovanakup si brusnou lestici pastu a cele auto tim nalesti